2010-01-31
 19:35:42

Sarah Brightman - Eden

2010-01-22
 11:31:48

...

Jag har ingen lust längre!

2010-01-19
 17:43:03

Är det inte det ena så är det det andra...

För ett tag sen skrev jag ett inlägg om en grupp som kallar sig för PRIS (Pedofilernas rätt i samhället) och hur vidrigt det är. Ni kanske minns det?

Nu finns det en grupp på Facebook som heter 2kr per medlem till jordbävningsoffren i Haiti. Jag uppmanar alla som gått med i den gruppen att genast gå ur samt att anmäla gruppen!
Det är ett gäng nekrofiler som ligger bakom gruppen och det står de mest vidriga sakerna på sidan, samt äckliga bilder!! Jag mår riktigt jävla illa av bara tanken att jag gick in på sidan!

2010-01-18
 15:11:55

Fan vad jag är bra!!

Jag vet, det låter för jävligt och säga så om sig själv, MEN jag känner mig så jävla bra! Kom hem för en stund efter att ha simmat med mamma. Simmade en kilometer på mindre än en timme, dvs 40 längder! Jag är hur nöjd som helst, jag simmar nämligen väldigt sakta. Men åh vad bra jag känner mig, men gud vilken smärta jag har i bröstmusklerna och i överarmarna. Imorn ska vi på det igen, men då sa vi att vi simmar lugnt i 30 minuter och sen får vi se hur det känns =) Blir nog simmning på onsdag med, det är så skönt! =)

Förlåt att jag låter så egenkär nu men jag är så glad och känner mig så bra. Det är bra för min självkänsla jag ska jobba upp ju! Toppenbra! =)

Snart ska jag laga mat åt min man som kommer hem från jobbet.. Åh vad bra jag har det =)

Har ni haft en bra dag? =)

2010-01-18
 11:39:36

100118

Idag är det måndag igen, blev sent igår tydligen.. Erik låg inne hos mig för att kolla på Falkfilmen. Jag somnade väl men det var ingen bra sömn, sen tog det tid innan jag fick en bra sömn.
Imorse när Erik gick till jobbet var jag helt väck, minns att han kom in och kramade och pussade mig och bad mig somna om, men det är allt, minns inte ens att klockan ringde. Vaknade vid halv tio och kollade på ett avsnitt av Ghost Whisperer.
Nu har jag precis ätit en matlåda, tog fram en ur frysen och värmde.. Ska simma vid kvart i ett med mamma och ville inte äta för tätt inpå så åt tidigare och ingen frukost, just för att jag vet att min mage inte är att lita på. När vi tränade på gymmet kunde jag inte äta på 3 timmar innan och ändå var jag på väg att spy upp frukosten.. Jag tar inga chanser helt enkelt!

Annars ska jag ta det lugnt idag tänkte jag.. Erik sa igår att det han önskade sig i två och ett halvtårspresent och Alla hjärtansdagspresent var att jag skulle unna mig mer, gå ut med vänner, göra mer för min egen skull. Jag vet inte hur jag ska börja, men jag var nere hos Johanna en sväng igår och vi pratade om att vi skulle ut mer tillsammans, bio och middag i Linköping till exempel, gå ut och fika, shoppa när möjlighet finns (pengar är alltid ett problem hos studenter) och gå ut och ta en drink nån gång ibland, hon sa att vi behöver nog det båda två, och det har hon nog rätt i.
Det blir nog bra! Men jag vet exakt vad jag letar efter till Erik i present. Något han kan ha med sig varje dag, om han vill det då. Jag hoppas han kommer att gilla det iaf.

Vad är era planer för dagen?
2010-01-17
 19:07:12

100117

Idag har varit världens mysdag. Låg kvar länge i sängen imorse, och bara var.. Sen har vi tagit det lugnt hela dagen, inte gjort nånting alls! Jätteskönt =)

I veckan händer inte för mycket, ska simma imorn =) Likadant tisdag och onsdag. På torsdag ska jag lämna in rapportarbetet i Logistiken så ska väl kolla över det en gång till ifall jag missat nånting. Sen är det skola på torsdag, och då får jag även hemtentan. På fredag är det skola, en gästföreläsning på halva dagen sen ska jag eventuellt simma med mamma igen.

Veckan efter det blir det hemtentan som ska få fokus, går i skolan en eller två dagar, och på torsdagen, den 28e, ska jag åka ner till Jönköping, förnya mitt recept på p-piller, försöka få till ett längre recept än ett år med.. Lycka till.. Ska förbi A6 en sväng med och förbi en affär där jag ska köpa en liten present till Erik då vi snart firar två och ett halvt år tillsammans. Sen kanske se om jag hittar nåt litet till Alla hjärtans dag med. Present till Markus får nog Erik fixa för jag är dålig på presenter :P

På fredagen sen den 29e ska hemtentan lämnas in. Hoppas det kommer gå bra =)

Vad har ni för planer det närmsta?
2010-01-17
 18:11:50

Memories..

Just nu sitter jag och tittar på Ghost Whisperer, första säsongen. Åh jag älskar den!
Igårkväll ringde jag till mamma, och vi pratade länge om vänner som försvunnit på ett eller annat sätt. Och framförallt minnen. Jag saknar ingen av dem på det sättet som man kanske gör med nån man sällan träffar, men det är minnena man saknar, man lever kvar i det förgångna.

Jag hade en vän som jag delade allt med. Verkligen allt! Denne kunde ringa mitt i natten om det var nåt, jag kunde göra likadant. Dess partner kunde också ringa mitt i natten, speciellt om det hade hänt något mellan dem, men då denne inte vågade fråga min vän själv. Men även vissa nätter kunde det komma samtal från dess partner där denne frågade om hur det var med min vän. Denne ville bara se så att allt var bra med min vän, då hade denne fått en känsla av att min vän inte mådde helt okej.
Om min vän bara visste om hur mycket denne var älskad av sin partner. När jag pratade med min väns partner, hoppades jag alltid att jag skulle hitta samma kärlek som dem, där de alltid pratade så vänligt om varann, och visade världen hur mycket de älskade varandra.

Den här vännen och jag har ingen kontakt idag, jag vet inte om det är tråkigt eller bra.. Jag har ju gått vidare från allt som gnager mig och så, men ibland tänker jag tillbaka på hur jävla bra vi hade det.

Det är minnena jag tänker på, mestadels, det är dem jag saknar.. Börjar det spelas Madonna - Hung up tillexempel, så kommer det upp hundratals minnen från vår tid. Likadant med massa andra låtar, det kommer hundratals minnen från varje låt. Tillexempel hur vi festade ihop, shoppade, åkte runt på stan med bilen med musik på högsta volym, hur vi satt på Max i timmar och pratade, skrattade, grät eller hur vi jobbade ihop och drömde och pratade om hur vi skulle starta ett eget café en dag.

Allt blir inte alltid som man tänkt sig..

Idag är jag lyckligt förlovad med min sambo, vi har stora planer för vår framtid efter min examen i Juni nästa år. Ett stort steg, som jag längtar efter. Jag fick den kärleken som min vän och dess partner delade tillsammans. Fast på nåt sätt känner jag mig mer lyckligt lottad, men jag vet inte varför.

Vi pratade länge, jag och mamma om detta, och hon hade samma problem med en av sina bästa vänner.. De skildes åt för att aldrig mer träffas, de har bara minnena kvar.

Jag är nöjd med mitt liv idag, skulle inte ändra på så mycket faktiskt.. Det enda jag funderar på är att när denne personen hör de låtarna som jag får hundratals minnen av, tänker denne nånsin på mig, och saknar denne mig och minnena då? Något jag aldrig kommer få svar på, minnena är en rolig sak... För det är det enda man har kvar, när nånting inte går som planerat.
2010-01-15
 11:44:31

Glädje!

Gick ut och hämtade posten och Boxen hade kommit! Idag blir det mys med Melinda Gordon helt enkelt :P Fick även en avi från Fyrklövern om ett paket som väger 4,2 kg! Jag har ingen aning om vad det är eller varför jag fått det, men det är ju bara att skicka tillbaka det.. Får väl ta mig till Ica sen då för att hämta det.

Nu ska jag äta lunch i form av lasagne som blev över sen igår. Gott för jag är hungrig, har inte ätit någon frukost idag, men säg inte det till nån ;)

2010-01-15
 11:20:55

100115

Hej på er!

Sitter och kollar på världens dåligaste serie, Våra bästa år, men man vill ju titta på nånting och posten har inte kommit än, så min första box har inte kommit än heller, men jag hoppas den kommer idag.
Erik ville visst spela innebandy ikväll så då måste jag ju underhålla mig på nåt sätt. Så jag håller alla tummar som finns att den kommer idag!

Igårkväll var en av de bästa kvällarna jag minns! Den var helt underbar! Vi låg i soffan och kollade på TV, kramades, pussades och pratade massor. Vi busade och hade det såå mysigt precis som man har i början när man är nykär.. Fast visserligen känns det som jag ofta blir nykär i min älskling. Han betyder allt för mig, och jag vet att jag betyder allt för honom. Det är en underbar känsla! <3

Idag vaknade jag med feber igen, så det blir lugnt idag, ska nog ta och läsa lite om företaget jag ska göra min LIA på, och sen göra klart lite e-kurser jag fått från skolan.

Planera lite ska jag också göra, fyller år om en månad och ska planera in ett kalas, vi har pratat om det och den 21a blir nog bäst eftersom Nellie fyller år helgen innan min födelsedag, likaså Eriks bror, så vi får se lite. Det ska bakas och donas och så där, jag gillar ju att planera så det är just det jag gör ;)

Vad händer hos er idag? Något skojigt?

2010-01-14
 15:22:48

100114

Nu är julen nere =( Måste säga att jag tycker det är så tråkigt, förstår inte varför folk tycker det är så jobbigt med julen, jag tycker den är helt underbar! Men nu är den nere för denna gången då. Har gjort lite fint här hemma, vissa saker har fått vara kvar, då jag inte vet hur jag ska göra med dem än, om de räknas som julgrejer eller inte. Men jag tycker inte det :P Däremot hittar jag inte alla grejer jag hade innan, saknar en bukett med plastblommor till min vas och två vita fönsterljuslyktor.. Får kolla efter dem imorn, för nu är jag rätt trött. Är feberfri idag så det är skönt, men otroligt seg och sällskapssjuk.
Men jag får nog hålla mig på min kant ikväll när Erik kommer hem... Sena kvällar, väldigt tidiga morgnar när de har ringt in honom på jobbet och frustration på jobb och träning.. Ingen bra kombination så han får vara för sig själv ikväll, eller så får han skickas iväg till Crille eller nåt där han kan spela TV-spel.. sånt man märker.

Nu tittar jag på Ghost Whisperer och ska väl försöka gå ut och laga mat samtidigt, blir lasagne ikväll. =) Dumt att tiden passar in så med mitt favoritprogram, då skulle man ha en liten TV i köket tycker jag :P Plats för det har vi men men haha!

Vad har ni gjort idag?
2010-01-13
 21:04:15

100113

Usch så seg jag är ikväll! Inte klokt! Erik är och tränar, och jag saknar honom, saknar sällskap idag känner jag.. Kramsjuk tror jag nog jag är.. Brukar bli sån när inte mår helt bra..

Imorn blir det sovmorgon för min del, det förtjänar jag allt :P Nej men sova ut kanske är vad jag behöver för att febern ska lägga sig och jag ska bli piggare.
Ikväll har jag skissat på lite teckningar, har tydligen kommit in på en tid då jag bara skissar på älvor och änglar. Erik gillar dem, så, jag tycker de ser okej ut, men kommer nog aldrig vara riktigt nöjd.

Nu tänkte jag kolla på The real housewives of New Jersey och sen gå och lägga mig och läsa lite i min bok =)

Hoppas ni får en underbar kväll =)
2010-01-13
 14:50:01

Lego..


Jag kom väl hem för drygt en timme sen nu, har hunnit plocka undan lite snabbt, kolla mailen och bytt om till mjukisbyxor, det är alltid första prioritet när jag kommer hem, om jag inte ska iväg nån annanstans direkt. Just nu sitter jag och surplar på en smoothie, var hungrig när jag kom hem, men inte sugen på nåt att äta, så får väl passa på när vi har frukt hemma helt enkelt. Blev en stor smoothie i skolan med, på rasten och halva till efterrätt på lunchen. =)

Idag har vi lekt med lego i skolan. Nej jag skojar inte. Vi har lekt med lego. Vi har låtsats att vi haft vår egen fabrik där vi monterar lastbilar, och ska då göra förbättringar som leder till bättre lönsamhet. Var jättekul, måste jag säga. Man fick tänka hela tiden samtidigt som man diskuterade hur mycket som helst. Vi kom tvåa, men slog iaf den andra delen av klassen som gjorde det igår =)

Nu när jag kom hem så känner jag av sömnbristen från inatt ganska ordentligt.. Huvudet börjar göra ont, magen gör ont och jag är seg, och halvkinkig.. Imorn är jag skolfri så får ta en sovmorgon då. Har faktiskt ingen skola föräns på torsdag nästa vecka =) Rätt lyxigt :P
Imorn ska jag TRÅKIGT nog städa undan julen tänkte jag, och sätta mig med det sista på min rapport, dvs renskrivningen så att den är klar. Tänkte bli klar med några av e-kurserna jag startat med.

I helgen skulle vi kanske umgås med mamma och pappa lite, mamma saknar mig säger hon, och då kan vi kanske umgås allihopa och kanske gå iväg till Funhouse (en spelarkad) och spela lite. Det är sånt man märker.
Nu börjar strax min favoritserie.. =)

Har ni nån serie som ni följer eller gillar lite extra? Berätta! =)

2010-01-13
 06:09:03

Inte för glad!

Inatt har jag inte sovit, Erik däremot har sovit som ett barn och vi har till och med diskuterat olika saker, när han sovit.. Han har svarat på alltmöjligt. Men tills han började prata om bondjävlar så gick det inte, sen sa han sova, sova, varmt och slängde av sig täcket, sen frågade jag vad han gjorde, och då sa han "du ingen bondjävel" sen pussade jag honom och han blev tyst.

Jag lyckades somna vid halv fyra efter många om och men.. Men kvart över fem så ringer Eriks jobbmobil och vill att han kommer och ska köra bandvagn.. Jag blev självklart så pass pigg att jag visste att det inte var nån idé att somna om utan att gå upp. Känner mig själv så pass väl.
Tyckte det var lite väl osnällt att ringa Erik så pass tidigt, men han får ju extra pengar och han pratar jämt om hur viktigt det är att ställa upp för de andra på jobbet hela tiden, man får tydligen tillbaka det.

Idag har jag feber, låg på 39,6 för en stund sen, har ont i halsen och är snuvig så ska göra mig en smoothie att ta med till skolan idag. Tror lektionen är för viktig för att stanna hemma så får försöka göra det bästa av situationen.

Fortsatte och läsa i boken igår och tydligen var Osama Bin Laden ett geni, hans hjärna var så mkt mer utvecklad än många andra kända vetenskapsmän och han klarade så mycket. Undrar när det tog slint...

Vad ska ni göra idag? Hoppas ni får en bra dag iaf =)

2010-01-12
 14:16:17

Beslut..


Nu har jag rätt nyligen kommit hem från skolan.. Gick rätt bra idag faktiskt, många sidor med anteckningar som jag ska renskriva snart.

Idag har jag beslutat att jag ska skita i allt som har hänt. All falskhet, alla oäkta vänner som jag inte betytt/betyder ett skit för. Som bara tar en för givet. Jag tänker lämna allt bakom mig, minnen, de personer som jag inte tycker är värd tiden i mitt liv och de som på nåt sätt gör mig illa. Nu försvinner det onda i mitt liv, det jag kan kontrollera iaf. Tyvärr finns det ju såna jag inte kan ta bort ur mitt liv pga olika släktband och så där, men jag kan ignorera dem och skita i vad de säger, tycker, hur de beter sig och så vidare. För de är helt enkelt inte värda min uppmärksamhet. Jag har äntligen förstått det!
Nu ryker ni helt enkelt! Och jag blir en mer positiv människa, inte om alla saker dock! Kommer alltid vara mycket självkritisk!

Ikväll blir det mys med älskling, blir lite god mat, ska göra ugnsstekt kyckling med klyftpotatis och broccoligratäng och bearnaisesås, sen blir det lite efterrätt och nån bra film. =) Blir en bra kväll helt enkelt =)

Vad ska ni hitta på ikväll? =)

2010-01-12
 07:16:15

100112

Godmorgon!
Hoppas allt är väl med er idag! Själv är jag fortfarande ganska hängig och har ont i halsen, men ska till skolan idag ändå. Får se hur det går, i värsta fall får jag gå hem, det är ju inte mer med det.

Igårkväll var Erik och spelade spel hos Crille, jag var hemma och skissade på lite teckningar faktiskt. Tro det eller ej! Idag ska jag ta med mig kaffe till skolan i min fina muggtermos tänkte jag. Även boken får följa med så jag kan läsa lite i den innan skolan börjar =) Har redan fastnat i den, och det är fortfarande bara bakgrunden på hans fru, nu är jag inne på tiden som nygifta då de var 16 och hon var 14 år gammal. Rätt spännande =)

Ikväll blir det myskväll, ska göra lite god mat och efterrätt är det tänkt. Erik tränar ju på onsdagar så då kan vi inte ha vår myskväll då som vi haft innan.. Not a word :P

Nej tänkte platta håret idag så får väl sätta igång.
2010-01-11
 19:28:40

Ikea

Dessa grejerna kan jag tänka mig här hemma när vi har råd att göra iordning lite mer här hemma =)




Denna sängstommen gillar jag mest! =)

2010-01-11
 10:25:14

100111

Hej på er igen!
Hoppas allt är bra med er?! Jag sa igår att jag inte skulle ta nån sovmorgon idag, men när klockan ringde hade jag världens huvudvärk så det blev så ändå. Vaknade vid niotiden sen och än håller sig huvudvärken i schack, men det ligger kvar i bakhuvudet och bara väntar på att få så till igen. Sen har jag ont i halsen med, har ju väntat hela juluppehållet på att förkylningen ska bryta ut som Erik smittat mig med, men än har den inte det.. Kanske är dags nu? Var kallsvettig igårkväll så det är nog på gång nu tyvärr.

Eriks träning blev inställd igår, inte mig emot, myste och busade lite. Känns så skönt att ha honom, och veta att han gör allt för mig. Det är inte många som har det så bra =)

Idag är det ingen skola och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, mer än att ta det lugnt och inte göra för mycket :P Kankse skissa lite eller nåt, såg att förutom tatueringen jag skissat på så var det ett år sen jag skissade på nåt annat så det kan ju vara dags att ta upp det igen. Återstår att se, jag hoppas också att min bok kommer idag, annars vet jag inte vad jag tar mig till, den postades för över en vecka sen så nu vill jag ha den! Längtar efter att få läsa den =)

Vad ska ni hitta på idag då?


2010-01-10
 21:52:03

Funderingar sent på söndagskvällen..

Jag sitter och funderar över hur mycket jävla tid jag har ödslat och slösat på människor jag har kallat för vänner innan, när jag tydligen inte betytt ett jävla skit för dem! Tack för den!

2010-01-10
 20:48:45

Förhoppningar för 2010..

Många har löften och mål med 2010 även jag, men det är sånt man inte ska tala om föräns nyåret efter har jag hört.

Mina förhoppningar är ju något jag ändå kan dela med mig av. =)

♥ Att vi får tag på en trea i detta huset (vi tycker detta huset är det bästa), för jag vill ha ett arbetsrum till mina skolgrejer, och där kan Erik ha sin stationära dator. I framtiden kan det delas av och göras till barnkammare.

♥ Att skolan går lika bra som den hittills gjort, och att LIAn kommer utmärkt.

♥ Att jag fortsätter vara frisk, efter att proverna från återbesöket visat att jag är frisk nu.

♥ Att Erik håller sig frisk, syftar mycket på hans knän men allmänt med.

♥ Att vi kommer ha det lika bra som vi har det nu.

♥ Att jag får ett sommarjobb och framförallt ett deltidsjobb/vikariat.

♥ Hitta ett fritidsintresse.

Vad har ni för förhoppningar för 2010?


2010-01-09
 16:34:19

100109

Idag är det ordentlig kyla ute, och jag har vart ute och åkt skridskor med Erik.. Där var jag väl inte fullt ärlig, vi letade fram mina skridskor och åkte ut mot Frinnaryd där Erik åkte skridskor och jag gled runt i mina skor. Jag kan inte åka skridskor. Sist jag åkte skridskor så gick jag i åttan vilket var 2001. I gymnasiet lyckades alltid vår lektion krocka med Hv71s isträning så jag brukade vara där istället för att åka med klassen. Det var under den tiden när jag var en hvnörd. Det är jag inte längre, inte ens en hvföljare som ni vet.

Sen skjutsade jag Erik till Crille där han fortfarande är, så åkte jag och storhandlade på Ica. När jag kom med min vagn till kassan var det en äldre dam framför mig, som hade brutit armen och kunde inte packa upp sin vagn, hon hade också storhandlat. Jag erbjöd mig att packa upp och gjorde detta samtidigt som jag och damen samtalade lite lätt. Hon frågade tillslut om jag var anställd på Ica, och när jag svarade nej fick jag svaret;
"Inte? Det här har jag aldrig varit med om innan, det är nog det snällaste nån gjort för mig!" Jag blev så glad så det fanns inte =)
Kassörskan tackade mig också då hon hade sökt efter personal men som inte kom föräns de skulle packa i varorna i kassar.
Kan man hjälpa ska man ju göra det, det är iaf vad jag tycker. Men blev så glad att hon uppskattade det så pass mycket som hon gjorde =) Det var verkligen kul, det gjorde hela min dag faktiskt. =)

När jag kom hem så packade jag upp, rensade ur kylen, diskade och förberrede köttet tills ikväll, blir plankstek. Blev inte det igår då Erik inte ätit på hela dagen och då bestämde vi att det skulle vara bättre med pizza. Till efterrätt ska jag göra en banasplit =)
Nu väntar jag på att Erik ska ringa så jag kan åka och hämta honom.

Vad har ni för er ikväll? =)

2010-01-07
 10:31:43

100107

Nytt decennium, igen.. Det var då fan vad tiden går fort, eller vad säger ni?

Jag kom hem från skolan för drygt tjugo minuter sen, jag hade ju fått för mig att rapporten skulle vara klar tills idag, och att handledningen skulle förbättra den, men så var inte fallet. Jag och Lotta har bara renskrivning kvar på våra rapporter så föreläsaren sa att vi kunde gå hem och göra det hemma om vi känner oss nöjda.
Nöjd är jag väl inte helt, men den ska inte in föräns den 21a januari så det är gott om tid tills dess, och jag ska kolla igenom om det är nåt jag vill ändra snart.

Sitter och väntar på posten, hoppas på att boken jag beställde förra veckan kommer idag. *håller tummarna* Growing Up Bin Ladin heter den. Det är Usama Bin Ladins ena son (en av alla) och en av alla hans fruar som skrivit om hur det är att leva i fotspåren av en man som man inte delar samma tankegångar som. Hans son tillexempel är helt emot 11e september attacken och får inte tillträde att komma in i England, där hans fru kommer ifrån. Jag vill gärna läsa den boken helt enkelt.

Annars tar julen slut nu, de flesta av grannarna här har redan tagit ner sina juldekorationer.. Och jag tycker det är så tråkigt! Visst julgranen åkte ut förra veckan men vi har haft såna problem med att den barrar så vi hade inte så mycket val.. Men jag blir ledsen när jag tänker på att alla jultomtar, alla fina adventsljusstakar ska försvinna och julstjärnorna.. Vad ska man då ha för mys? Nej jag tycker det är jättetråkigt!!
2010-01-05
 12:20:29

Vilka är ni?!

Vilka är ni som läser min blogg??! Lämna en kommentar iaf!
Börjar undra lite iaf när statistiken hela tiden skjuter i höjden! Blir fler hela tiden..

Så vilka är ni och vad vill ni läsa om?