2009-09-29
 10:27:33

Underbar.

2009-09-24
 07:31:39

Veckans sista skoldag..

Och jag känner bara fy fan vad skönt, dock hade jag gärna haft fredag idag.. Är så otroligt trött! Föreläsningen igår var otroligt intensiv, och vi gick dessutom över tiden med en timme. Blev inte mycket läsande igår inte! Sen när jag lagt mej för att sova fick man ta och gå upp igen för att vissa inte kunde vänta tills idag med att få in sammanfattningen, vem är så lat att man inte orkar gå till skolan en halvtimme tidigare? Säger så här nästa gång det är grupparbete ska jag inte vara med dom jag är med idag. För det funkar inte!

Sen efter det kunde jag inte somna om ju! Somnade vid halvtvå-tiden och vaknade sen varje halvtimme. Dessutom drömde jag att jag fick ett mess om att det var fel på sammanfattningen mitt i natten, men hittade inget mess eller mail för den delen heller så antar att det var en dröm.

Idag är det också sista lektionen innan vi har presentationsarbete i skolan på torsdag. Är lite smått orolig över det då vi har en i gruppen som ibland väljer att INTE dyka upp, och om denne dyker upp väldigt sent på föreläsningarna. Som i förra veckan när vi skulle jobba med detta och vi hade föreläsningen på förmiddagen då ringer h*n efter ett på eftermiddagen och säger att denne är hemma med sin son.. Så jag hoppas hon fattar att hon måste va där annars får hon inget betyg, för jag tänker lära mej dennes del med.. Lika bra det!

Boken hänger med idag så jag kan läsa sen under raster och lunchen eller så. Sen ikväll ska jag läsa och plugga, sammanfatta framförallt tänkte jag. Hoppas det inte blir så intensivt idag med Aina.. som förövrigt är så otroligt lik min svägerska från Stockholm! Det är så man hoppar till ibland på lektionerna..

2009-09-23
 07:34:43

Onsdag..

Idag och imorgon är det heldagar i skolan och dessutom sista lektionerna i kurserna innan tentorna som är om en vecka. Igår var det obligatorisk lektion, var där väldigt tidigt och pratade med två om gruppen, och det verkar vara helt klart nu. Känns skönt att nåt går åt rätt håll.

På lektionen igår hade vi labb, vil skulle genom en text identifiera problem som skulle bli en problemlista och problemgraf, mål-mållista-målgraf, och styrka-styrkelista-styrkegraf. I början satt jag mest och funderade hur detta skulle gå då jag var ensam på lektionen, men sen verkade allt släppa och läraren sparkade ut mej redan klockan två då han sa att jag var klar och kunde det. När jag kom hem började jag läsa lite igen och helt plötsligt slog det mej. Vi identifierade problem, styrka och mål. Gjorde målgrafer för att lösa problemen, det är det som en stor del går ut på! Jag har äntligen fattat nånting! :)
Sån underbar känsla! Igår läste jag 80 sidor drygt så ikväll och på lunchen idag blir det lite mer läsande, den ska läsas ut ikväll har jag sagt! har väl en 180 sidor kvar eller nåt vilket suger men jag måste helt enkelt.

Vad händer hos er då?
2009-09-22
 17:29:08

Haha!



Fan vad dumma ni är som gick på den!


2009-09-22
 07:41:17

100 sidor!

Igår satt jag och läste 100 sidor ur min bok till tentan. Den ska vara utläst till senast torsdag har jag bestämt! Allt annat får vänta helt enkelt! Men att mitt huvud hängde med sen det är ett under.

Färjestad vann igår med, en bra start på säsongen, och då har de inte ett fullt lag än eller vad dom pratade om, halva ligan har visst lämnat FBK. Mindre kul var det ju att H(i)v råkade vinna med, men det kommer inte fortsätta. I alla fall inte vad vi hoppas på..

Nu ska jag fixa mej lite frukost och sen är det mina böcker som gäller fram till halvelva då jag måste fixa mej, ska vara i skolan vid elva, lektionen börjar vid halv ett och jag måste prata med två i klassen med.
Ser ut som oväder drar sej in över sagolandet.. Mörka moln och blåst! Blir att låna sambos jacka idag!

2009-09-21
 11:23:46

Oroligheter!

Nästa vecka är det tenta och examinationsarbete för två kurser i skolan. Fy fan säger jag bara. Men jag kämpar på! Men det jag är rädd för är att jag tagit mej för djupt vatten över huvudet! Att jag aldrig kommer klara det här! Denna osäkerhet gnager mej om dagarna, så fort jag kollar åt böckerna, när jag läser och när jag sover så jagar tankarna och rädslan mej i drömmarna! Jag ger mej så klart inte.
Jag har två saker som triggar mej lite extra och det är att efter examen ska jag ha fått jobb, vilket dom flesta får direkt. Men jag funderar på att åka till Norge två månader och jobba skiten ur mej först och spara ihop ett sparkapital. Och det andra är att vi pratar om att det då är dags att skaffa barn.

Dvs att skaffa barn är ju min dröm och med sambo drömmer jag om det ännu mer. Visste ni att jag aldrig ville ha barn innan jag träffade sambo? Helt otroligt egentligen! Hur en enda människa kan förändra allt, och där har ni också en del i hur val kan påverka ödet som jag pratade om. =)

Sen har jag sambo som alltid alltid stöttar mej, i vad det än är! Jag älskar honom!

2009-09-21
 11:18:44

Tankar..

I förra veckan fick jag mej en riktig tankeställare. Fick veta att en jobbarkompis till mej där jag jobbade i våras dog på vägen till jobbet. Han hade hjärtproblem och åt medecin regelbundet varje dag, men tålde inte stress mm. Så antagligen var detta också anledningen till dödsfallet.
Vi var aldrig nära eller så, jag ogillade honom mycket ett bra tag under min tid på arbetet, han anspelade allting som fanns till sex, och jag ogillade det. Men vi jobbade sida vid sida i ett halvår, mellan 5-7 dagar i veckan. (det var en del övertid)
Och i slutet av min tid där så skötte han sej och var trevlig och allt, vi hade ändå rätt kul ett tag. Så det tog ändå hårdare på mej än jag trodde att han dog.

Detta fick mej att tänka att livet är så skört, det kan ta slut lika fort som man blåser ut ett ljus. Man måste va rädd om alla nära och kära man har i livet! Man vet aldrig när dom försvinner. Så skänk en extra tanke till alla ni älskar! Tala om en extra gång att ni älskar personen i fråga! Jag vet aldrig när sambo åker ut för att jobba om han kommer tillbaka på kvällen, det är nåt jag tar för givet. Men han har inte ett säkert jobb, det vet jag, men ändå tar jag för givet att han kommer hem ikväll.

Jag är inte religiös, men jag tror det finns några makter som styr. Exempelvis Ödet. Jag tror att allt är förutbestämt, MEN att man själv kan påverka ödet. Man kan välja olika inriktningar, med de olika val som man gör i livet. Jag tror att det finns olika riktlinjer för alla, men vad man väljer är det som skapar vår framtid, våra liv och framförallt vårt öde.
En annan sak jag tror på är skyddsänglar, eller nån makt som har en uppgift liknande deras. Av egen erfarenhet, men det tar jag en annan gång.

Och ja jag gick hem från skolan då min mage började krångla och jag inte vågade vara kvar. Sambo har vart och köpt blåbärssoppa som jag ska dricka idag snäll som han är. Jag ska sitta och plugga hela dagen så ska ta och börja nu. Var bara tvungen att skriva av mej lite, har inte haft den möjligheten då bloggen inte är utannonserad för nån än, inte ens min sambo, därför skriver jag bara när jag är ensam.. För jag vet inte om jag vill ha en "känd" blogg eller inte.

..
2009-09-21
 07:35:38

Måndag igen.

Vart fan tar helgerna vägen nånstans? Man hinner inte slappna av på fredagen föräns det är full fart igen känns det som! Godmorgon min trogna läsare, vem är du egentligen? Enligt statistiken är det alltid två läsare(jag har ju inte publicerat bloggen än), jag och en annan. Frågan jag ställer mej är vem är du?
I fredags var det stan som gällde i alla fall med min bror, handlade jacka och det tog inte alls lång tid, fem minuter tror jag sen var det klart. Sen åkte jag hem, och började städa, men fick damp på blommorna här hemma så åkte till Ica och köpte nya, lite naturgodis och middagsmat till lördagen.. Vid fyratiden kom älskling hem igen som planerat och han fick sin jacka och tyvärr var den liite kort i ärmarna så vi fick byta den till en storlek större, och samtidigt som detta görs kollar han prislappen med. DUMBO! Sen vart han megasur efter att ha sett den, men jag hade räknat med minst 1000 spänn till på jackan. Men men, han hade på sej den igår när vi var iväg, och då erkände han att den var skön.

Men han har ju inte den när han jobbar så gissa vem som kommer låna den då? Min skinnjacka är för liten i axlarna och jag får bara ont av den, så jag önskar mej en ny helt enkelt :P

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, diska upp det jag använt och sen göra mej iordning, bara halvdag i skolan idag, men mycket plugg, rapportarbete ska försöka vara klart så långt som möjligt tills imorn då vi ska sätta oss och sammanställa. Sen är tentan nästa vecka och jag har en heel del kvar. Det blir inte mycket annat gjort denna veckan.
2009-09-18
 09:24:52

Fredag!

Idag hoppar vi över träningen då min kära träningskamrat är dålig. Men ska möta upp min bror vid halv elva för ett ärende. Vem sa att man inte kunde börja med julhandeln i september? Sanningen är den att jag ska köpa en julklapp till sambo, en skinnjacka, men däremot vet jag inte om han ska få den innan jul eller på julafton.. Han har ingen höstjacka så jag överväger faktiskt om jag ska ge honom den nu istället.. Så slipper han frysa i höst menar jag.

Dagen idag består av; Först att ta det lite lugnt, sen åka ner mot staden om drygt en timme och möte upp bror min. Sen hem för att städa av lägenheten för att senare återgå till mina böcker igen. Tänkte försöka låta bli böckerna ikväll och ha en mysig hemmakväll med sambo. Han har bortamatch i närheten av Västervik imorn, och det finns inte en chans i världen att jag åker ner dit för att se matchen. Så det blir med andra ord mycket läsning imorn med.

Nästa vecka händer det lite annat också; Tisdag ska jag på en dansträning för att kolla hur det vetter, blir kanske så att man börjar där hädanefter :) På Torsdag är det rapporter som ska vara inlämnat (dvs. mycket arbete inför det) egentid på fredag igen, och då blir det att läsaläsaläsa! Lördag ska vi på hockey i Linköping, LHC-FBK. Och söndag är det säsongsavslutning för sambo. Och då får man se till att vara med, kan sitta och läsa under matchen ;) Sen veckan efter det är tentan på onsdagen, och examinationen av en annan kurs på torsdagen samt att min bror flyttar på torsdagen så det kan bli en tripp till Jönköping på lördagen med och hjälpa honom och hans tjej, gå på Ikea och kanske äta ute lite sådär.

Nu ska jag fortsätta kolla på Wallander.
2009-09-17
 20:41:03

Aldrig, aldrig!

Ta aldrig saker för givet, man vet aldrig när livet tar slut! En rejäl tankeställare har jag fått över denna händelsen!
VILA I FRID; Gute!
2009-09-16
 20:37:45

Man vet aldrig.

Man måste ta vara på alla nära och kära.. Alla man älskar! Man vet inte när dom försvinner från en..

Vila i frid!

2009-09-16
 09:35:09

Sovmorgon..

Det är nåt man inte är bortskämd med i min värld. Jovisst är det en sagovärld på rosa moln hela tiden (förutom igår då det var varning för åska och tornados) men bara för att man lever i en perfekt värld betyder det inte att allt är som man vill jämt och ständigt. Men sov till halv nio då klockan ringde, och sen drog jag mej till nio. Mycket skönt, dock har jag ångest, (vilken nyhet) över hur jag ska klara och hinna allt.. Funderar faktiskt tro det eller ej, på att hoppa över lektionen idag, bara gå till skolan för att prata praktikgrupper och anmäla mej till studentföreningen. Lektionen handlar bara om grunderna i word, och det kan jag redan. Matte-data linjen i gymnasiet för inget va?

Igårkväll la vi oss tidigt, strax efter att jag skrivit inlägget, och vi sa inget till varann på över en halvtimme. Sen kröp han intill mej och kramade mej och vi pratade, och han hade hört fel, och hört fel och båda missuppfattat fel. Det är bra va?! Men andra ord var det egentligen ingenting, så nu är det ju bra igen!

Göra lite nytta kanske?
2009-09-15
 21:29:33

Varför inte bara erkänna?

Satt nyss med sambo och jag hade på facebook kommenterat en av hans kompisars statusar, det stod en fråga; Nån som ska se Barca spela imorn? eller nåt liknande. Jag kommenterade "inte vi".. Sambo kommenterade "inte vi???" Tydligen hade han glömt vår speciella kväll imorgonkväll, och ville se fotbollen.

Okej tänkte jag, då kan jag lika gärna plugga, det är behövligt, så kan han se sin fotboll han är så intresserad av, men neej! Så fort jag nämnde detta ämne så snäser han av mej och säger att han vill vara med mej, och (det känns) som han försöker vända på det hela och säger då; att det inte verkar som jag vill vara med honom imornkväll.. Sen säger han att vi inte har dom kanalerna, men om vi inte planerat vår kväll imorn, hade det då stoppat honom? Det är frågan, han hade nog gått över till nån kompis för att se den eller nåt..

Varför inte bara erkänna att han faktiskt vill se den där fotbollen? Varför är killar så svåra att förstå?

Så i alla fall är det JAG som nu sitter inne i sovrummet, för han sitter i vardagsrummet och kollar på en annan fotbollsmatch och ska bara inte erkänna att han vill se den matchen imorn..

Men nu är det ju tydligen JAG som INTE vill umgås med honom imorn.. Vi har varit tillsammans ett par år, och har ännu aldrig bråkat! Vi har gjort varann ledsna och gjort så vi båda börjat gråta ett antal gånger - och nu åter en gång, men ännu inte bråkat.. När det är såna här saker som händer, undrar jag hela tiden när vårt första bråk kommer inträffa.. Blir det denna gång, eller vad? Tiden får väl utvisa det med..

Men det jag reagerade på mest var att han kom in hit strax efter att jag lagt mej här, och så slängde han bara in några kläder på hans sida av sängen, sen GICK han bara ut ur sovrummet! I vanliga fall hade han lagt sej bredvid mej för att krama mej och prata med mej.. Men nu vände och gick han bara! Det OM NÅT gjorde mej fruktansvärt ledsen! Är det respekt för mej? Så gör man väl inte?

En kväll i tårar, oj vad jag ser fram emot det alltså! Avslutar dagen med detta inlägget..

Godnatt!
2009-09-15
 19:52:41

Nya Wallander släpps imorn..


Imorgon släpps den nya Wallander, jag som älskar Wallander och Beck-filmer! Sambo har sagt att han ska försöka hitta den åt mej imorgon och köpa hem den. Då ska vi äta gott, oxfilé, stekt potatis och bearnaisesås. Och bara mysa hela kvällen, det kan behövas.

Myskvällar när man äter gott och bara ligger och kramas framför en bra film, finns det egentligen nåt bättre, mysigare och romantiskare?

2009-09-15
 15:00:52

Dansa!

Åh jag är sugen på att gå ut och dansa! Eller bara dansa! Har mailat om vuxengympan som är på kvällarna, på tisdagar är det ju danceworkout och det är jag grymt intresserad av och hoppas jag får svar snart bara. Ikväll blir det ingen dans dock, har ju intensivtränat på gymmet! Har jag dock ingen träningsvärk imorn så kommer jag gå ut och jogga på morgonen. Skulle ju ta sovmorgon men tänkte lägga mej tidigt ikväll istället då sambo är och tränar fotboll. Måste sitta ner och plugga lite ikväll med.. Min disciplin har totalt försvunnit över helgen. Fruktansvärt illa måste jag säga! Det får bara inte hända!
 
Mätte lite innan och såg då att jag minskat 4 cm i midjan, utan att jag ens vet varför. Är det bra eller dåligt? Vill gärna veta vad jag gjort så jag kan fortsätta med det. Hihi!

Nej jag ska väl börja med maten tror jag.
2009-09-15
 07:52:51

Silly boy - lyrics..

Your callin me more than ever now that were done
Two keys back to my place, we were havin no fun
But your not ok, telling me you miss my face
I remember when you would say you hate my waist

I said im not coming back, its it
You fooled me once but you can’t have that ego turning
Just to bad for you, that when you had me
Didn’t know what to do, shes over you

Cause you had a good girl, good girl, girl
That’s a keeper, k-k-k-k-keeper
You had a good girl, good girl but
Didnt know how to treat her, t-t-t-t-treat her (treat her)
So silly boy get out my face (my face)
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair
(get outta here)
No, I don’t want you no more (get outta here)

Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boyboy)
Acting acting silly boy?

You comin with those corny lines
Can’t live without me
I’ll get some flowers for the day that you are buried
No, people make mistakes
But I just think your ass is fake
Only thing I want from you, is for you to (stay away)

I said im not coming back, its it
You fooled me once but you can’t have that ego turning
Just to bad for you, that when you had me
Didn’t know what to do, shes over you

Cause you had a good girl, good girl, girl
Thats a keeper, k-k-k-k-keeper
You had a good girl, good girl but
Didn’t know how to treat her, t-t-t-t-treat her (treat her)
So silly boy get out my face (my face)
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair
(Get outta here)
No I don’t want you no more (get outta here)

No more, no more, no more (nooo ooohhh)
(oooh)

Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boyboy)
Acting acting silly boy?

Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boyboy)
Acting acting silly boy?

(yeahhh)

So silly boy get out my face (my face)
Why do you like the way regrets taste?
So silly boy get out my hair my hair
(Get outta here)
No I don’t want you no more (get outta here)

Silly boy (silly boy)
Why you acting silly boy?
Silly boy boy (boyboy)
Acting acting silly boy?
2009-09-15
 07:30:29

Viktig lektion..

Idag är det en obligatorisk lektion, dvs är man sjuk får man åka in ändå. Missar man dessa lektioner så kommer man få underkänt. Hur mår ni idag? Själv är jag slemmig i halsen och snuvig, en sjukdom som kanske är på g trots allt? Kan ju hoppas att det INTE är så.. Imorgon kan jag nog ta en liten sovmorgon då jag går eftermiddag.

Har precis ätit en ordentlig frukost en knäckemacka (börjat äta en knäckemacka till alla måltider utan middagen) sen stekt ägg och lite bacon. Dock var det inte så gott som jag hoppats men vad mätt är jag i alla fall. Så nu dricker jag mitt morgonkaffe innan jag ska göra mej iordning. Lyssnar på världens bästa låt med, kolla gårdagens inlägg så vet ni vilket det är! Hint; Eva Simons - Silly boy! ;)

Skickade förresten in min sammanfattning igårkväll, mycket motvilligt för jag förstod inte riktigt vad målet var med dom olika modellerna, men skickade in det i alla fall, och fick tillbaka svar av läraren med "Bra jobbat!" Tror ni jag nöjer mej med det svaret? Haha nej precis, då ställer jag mej frågan är det ett bra jobbat som att det var ett bra jobb med sammanfattningen, att det faktiskt var bra, eller var det ett svar på att han har fått in sammanfattningen? Säger han inget idag så var det kanske bra eller vad tror ni?

♥♥
2009-09-14
 13:55:14

Silly boy!



Eva Simons - Silly Boy

2009-09-14
 07:50:49

Stress inför tentamen..

Ja jag är stressad inför tentamen och examinationen(som dom så fint kallar det) som är sista september och första oktober! Det är hela sexton respektive sjutton dagar kvar! Men ändå är paniken här! Hur fan gick det till?

Igårkväll hade vi en bra kväll, när vi la oss hade vi en liten retkväll, småretades och jävlades hela tiden, var kaxiga, småslog varann och retades, men fy faan vad vi skrattade! Såna kvällar är helt underbara!

Har inte sovit många timmar inatt.. Men nu måste jag fixa mej så jag ser presentabel ut inför skolan, har bara halvdagar i tre dagar, förmiddag idag, imorn, eftermiddag onsdag och heldag på torsdag. Fredag är egentid och då blir det nog lite städning här hemma..

Men en sak som är klar, MYCKET pluggande och läsande denna veckan, måste bli kvitt stressen..
2009-09-12
 09:21:56

Det visste ni inte!


♥ När jag är hungrig så är jag inte hungrig i allmänhet utan oftast hungrig på nåt speciellt! Det gör att jag i många fall utan problem kan äta upp min matlåda till frukost!

♥ På lunchen slänger jag ALLTID i mej maten, även om jag inte ska iväg eller om jag ska tillbaka till skolan, har mer än halva lunchen kvar när jag äter, annars äter jag otroligt långsamt när det är frukost och middag. Tuggar ordentligt hela tiden, förutom lunchen!

♥ Jag MÅSTE ha mjölk i kaffet för annars är det odrickbart!

Det visste ni inte..
2009-09-12
 08:10:15

Lista.

1. Vad är klockan just nu:
15.45
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis:
**** E**** ********* *********
3. Smeknamn:
?
Civilstatus:
Sambo, och förlovad.
5. Antal ljus på din senaste tårta:
Har inte haft ljus på tårtan sen jag var liten, men fyllde 23 i år.
6. Husdjur:
Nej.
7. Hårfärg:
Blond
8. Favoritfärg:
Rosa
9. Piericing:
Bara i öron, haft en i naveln.
10. Tatuering(ar):
Tre stycken, en fjärde och sista är planerad men frågan är när och var.
11. Födelseort:
J********
12. Bostadsort (vid födelse):
J********
13. Nuvarande bostadsort:
T*****
14. Har du varit kär:
Ja.
15. Har du varit i några andra världsdelar:
Inte än.
16. Har du varit med om en bilkrasch:
Nja, voltat med bilen för ett par år sen.
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen)
4! Alltid 4!
18. Kaffe eller glass:
Åh...båda!
19. Snuttefilt eller kramdjur:
Kramdjur!
20. Salladsdressing:
Rhode Island eller grekisk.
21. Färg på strumporna:
Just nu är det grått.
22. Lyckotal:
2,5,16,22.
23. Favoritfilm:
Sweet Home Alabama, The Proposal, Bröllopsduellen, A walk to remember, tjejfilmer helt enkelt.
24. Favoritcitat ur en film:
-
25. Bästa semestern:
Vet inte.
26. Favoritmat:
Lasagne, oxfilé, kyckling i jordnötssås, finns mycket att välja på.
27. Bästa veckodagen:
Har ingen favorit.
28. Senaste låt du lyssnat på:
Chris Brown - Forever -Underbar låt!
29. Tandkräm:
Oj vi har så många olika!
30. Favorit TV-program:
Unga mödrar, 2 1/2 men..
31. Favoritrestaurang:
Vet ej.
32. Favoritblommor:
Rosor=)
33. Tycker inte om:
Otillräcklighet, osäkerhet och ensamhet.
34. Sport att titta på:
Inget helst..
35. Snabbmatsrestaurang:
Max.
36. Senaste sjukhusvistelse:
19/8
37. Favoritdricka:
Dricker nästan bara vatten. Men mineralvatten kanske :)
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum:
Beigevitt.
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet:
Ingen
40. Vem/var är du om 10 år:
Förhoppningsvis chef inom mitt område och två eller trebarnsmamma.
41. Vem fick du senast e-mail från:
En i klassen.
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott:
Nej.
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja:
Oj..svårt
44. Vad gör du när du är uttråkad:
Spelar spel på datorn.
45. Fras/ord du använder (för) ofta:
Förihelvete!
46. Vän som bor längst från dig:
Sandra.
47. Vad retar du dig på:
Jagärbäst-attityd, folk som inte kan va glada för andra, dom som klankar ner på andra för att själva känna sej bra.
48. Det bästa du vet:
Jag vet inte riktigt.
49. Läggdags:
runt 22tiden.
50. Snyggaste skådespelaren:
???
51. Hur många köttbullar lägger du upp på en tallrik:
Dom som jag stekt?
52. Vad är klockan:
15.58
53. Bästa artisten genom tiderna
P!NK
54. Favoritspel:
Med andra ord är kul=)
55. Favoritfilmmusik:
Mycket olika, men tecno och trance är mycket gillat.
56. Skostorlek:
40-41 beroende på!
57. Syskon:
1 bror och en syster.
58.Favoritpålägg:
Baconost eller Lulles gräddpastej!
59. Om du var tvungen att skänkabort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar:
Jag vet inte, men nåt inom djurorganisationerna måste det nog bli!
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet:
Det är nog "jag älskar dej" men du gör mej lycklig eller du är perfekt som du är, är nog lika fint det.
61. Bästa bok du läst:
Kommer inte ihåg vad den heter nu.
62. Är du internetberoende:
Kanske skulle säga det ja :O
63. Favoritdjur:
Hund, men katter är fina med.
64. Gillar du snö:
Ja vem gillar inte snö? Det är så fint med nysnö så det finns inte :D
65. Favoritglass:
Måste va gammaldags vanlij. choklad och pistage.
66. När köpte du något åt dig själv sist:
Igårkväll då jag köpte en musmatta, överstrykningspennor och tejp.
67. Är du långsint:
Det beror helt på vem det är, vissa personer kan jag tjura på länge.
68. Din sämsta egenskap:
Lite för envis.
69. Vilken är din bästa egenskap:
Pålitlig, gör alltid mitt bästa!
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv:
Skolan naturligtvis, sen är det familjelivet.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr:
Nej! Jag skulle aldrig kunna döda ett djur med flit!! (Flugor och kryp räknas inte)
72. Vad gör du i sommar:
Jobbar lite mer än halva sommarledigheten, och sen en utomlandsresa med sambon förhoppningsvis.
73. Mest intressanta stad du varit i:
Paris.
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med:
Flodhäst? Haha!
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor:
Vissa personers energi! Och beslutsamhet!
76. Senaste pojkvännen/flickvännen:
Sambon!
77. Favoritgodis:
Choklad och ostbågar, gärna tillsammans i en blandning.
78. Spelar du nåt instrument:
Har spelat blockflöjt, keyboard, trummor och gitarr.
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest:
Hockey, Fotboll för älsklings skull.
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför:
Queen Latifah, Claudia Galli och Sarah Dawn Finer, dom verkar underbara, Jennifer Aniston och Reese Witherspoon för dom verkar så jordnära!
81. Vilken film såg du på bio senast:
The proposal! Underbart rolig film!
82. Senaste köpta skiva:
P!NK
83. Roligaste konserten:
P!NKs privatkonsert i Gbg juni 2007, veckan innan jag träffade sambo.
84. Bästa känslan:
Kärlek och lycka.
85. Samlar du på något:
Inte vad jag vet om..
86. i så fall, vad:
...
87. Är du feminist:
Beror på perspektivet! Det är ju självklart att kvinnan ska ha lika mycket som mannen på arbetsmarknaden ex.
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då:
Gitarr.
89. Favoritskiva:
Den just nu Beyoncé - I am Sasha
90. Bästa kompis:
J****** och Mamma
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig:
Har lärt mej att; Oroa dej inte vad andra tycker om dej dom oroar sej redan över vad du tycker om dom.
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick:
Att jag inte fick sova längre.
93. Favoritlåt:
Chris Brown - Forever
95. Har du en mobiltelefon:
Ja en gammal, men ska förhoppningsvis i jul köpa Xperia.
97. Vad är det vackraste som finns:
Att se sambo le eller sova.
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka?:
Egypten.
99. Tror du på Gud?
Nej, det är nog det dummaste påhittet nånsin.
100. Vad är klockan nu när du är klar:
08.10
2009-09-11
 15:41:06

Halv fyra..

Klockan är nu halv fyra och jag har precis kommit hem från affären. Ikväll blir det oxfilé. stekt potatis och bearnaisesås och naturligtvis var potatisen vi hade hemma dålig. Sambon slutar vid fyra så lite efter fyra är maten klar. Vid 18-tiden är det visst fotbolls match han vill se, hans gamla fotbollslag spelar match och han måste prompt se detta. Och vill jag umgås med honom, eller träffa honom alls ikväll innebär det att jag måste med dit. Blir att böckerna åker med så jag kan fortsätta plugga. Dessvärre har det inte blivit för mycket av den varan idag. MYCKET DÅLIGT! Vart införskaffar man sej mer självdisciplin?

Har även nu pratat med min bästa vän om dagens incident och överraskning. Och jag mår bättre nu, dock är jag fortfarande avundsjuk! Men min sambo ser det mycket lättare, han är yngst i familjen(han är hela sju och nio år yngre än sina syskon!) Jag är äldst! Jag har inget att jämföra mej med, eller nånting. Jo min mamma naturligtvis, men hon var 22 och jag vill inte jämföra mej själv med henne.
Men fick i alla fall prata av mej lite och få lite förståelse! Nåt som min kära mor INTE kunde ge mej när jag var där tidigare idag för att få lite sympati och uppmärksamhet! Hon sa åt mej att sluta sura! Bra att få ett sånt svar när man har ångest! Hmm!

En lista kommer upp här snart!

xoxo
2009-09-11
 11:49:30

First day..

Elfte september, åtta år sen den otroligt hemska dagen som skakade hela världen.. Jag minns den dagen nåt otroligt, mamma och pappa kom hem från jobbet tidigt, och det första dom gjorde var att sätta igång nyheterna. Jag minns att jag aldrig vart så rädd i hela mitt liv. Jag trodde att det skulle vara slutet på jorden.. Men se här, åtta år har gått och än lever vi. Men många oroar sej nog ändå när det gäller såna här saker. Det gör sej alltid påminnt på ett eller annat sätt.

Jag heter E, är 23 år och bor i ett sagoland, där bara rosa moln existerar. Om det vore så väl eller vad säger ni.. Jag studerar och är inne på min andra vecka, eller andra veckan är gjord, men egentligen är det plugg 24/7 som gäller. Jag vet verkligen inte vad jag har gett mej in på! Första tentan är sista september och jag hoppas jag klarar den, men plugga 24/7 är inte möjligt, men jag gör mitt bästa.

Fick idag veta att jag ska bli "moster" min sambos syster är gravid igen! Och hans bror och fru kommer garanterat snart bli gravida med igen, då dom nyss gift sej och sagt att barn ska komma efter bröllopet. Jag själv tycker detta är jobbigt, eftersom jag själv har en sån stark barnlängtan, och min stora dröm att att själv skaffa familj, men det får vänta ett par år då jag måste ta examen först sen är det nog fritt fram. Två, tre år går fort va?
Det komiska är att jag aldrig innan ville ha barn, sen träffade jag min sambo, och blev så kär och allt ändrades typ över en natt. Nu är min största önskan att skaffa barn med honom och leva livet ut med honom.

Kommer leka lite med designen ett tag innan jag säkert hittar nåt jag vill ha kvar, men ni kommer inte vara många läsare, då detta kommer vara en anonym sida tillsvidare. Ni får inte veta vem jag är föräns det är dags..

xoxo
2009-09-11
 11:28:00

Välkommen till min nya blogg!