2009-10-30
 07:26:24

Dum vecka..


Verkar inte vara bättre iaf!
Igår var jag och tränade, men fick köra muskler istället för kondition eftersom jag verkar ha nån inflammation i benhinnan eller vad min sambo sa.. Gör jätteont när jag stödjer benet.. =/ Sen hem i ilfart och duscha och slänga i mej lunch.. Sen ner på stan och hade ett onödigt möte med posten, och sen fika och sväng på stan med snärtan Sandra ;)

Sen åkte jag en sväng efter att vi skilts åt och åkte ut mot bästa vännens mamma och såg att hon faktiskt var där så jag stannade där med henne, hennes kusin och dottern i nästan en timme!

Fick också veta att min farmor fick åka till sjukhuset igår. Hon var okontaktbar och bara kved.. Dom trodde det var en stroke först men det verkade det inte vara sen, men dom skulle kolla lite prover och sånt idag så hon fick stanna över natten iaf. Dålig stil av alla mina äckliga farbröder att inte kunna ta sej tid och åka dit och kolla läget alltså! (innan hon åkte in till sjukhuset) dom sa att dom varken hade tid eller lust! Äckelsvin är vad ni är!

Sen igårkväll fick Erik ett samtal om att det var en 23 åring som omkommit här i Tranås, först verkade det som det var nån från värmeverket på T***** Energi, men det verkade inte som det sen. Hoppas bara inte det var nån Erik kände..

Bra vecka =/

Idag har jag skola hela dagen, sen ikväll är det den där festen.. får se hur länge jag stannar.. blir nog inte alls hela.. Funderar på att ha med mitt headset och lyssna på lite musik kanske när  jag har tråkigt.. Återstår att se!

Vad händer hos er idag?

2009-10-29
 10:17:42

Vatten..

Nu ska jag sätta i linserna, dricka en liter vatten och packa väskan för att sen åka mot gymmet.. Blir att åka en liten sväng med bilen, kolla posten innan jag åker bara. Hoppas på att det ligger två avier där idag så jag slipper ringa och klaga! Snälla rara söta!

Sen hem fort som fan, duscha och slänga i mej lunchen och sen ner på stan för att möta västeråstjejen! Hon kallade mej för en trevlig ärta o bloggen förresten! ;)

Vad gör ni idag?
2009-10-29
 07:15:14

Torsdag.

Godmorgon på er!
Jag har vart vaken sen 06 men vart uppe sen halv sju! Är aningen seg idag med, vet inte varför men vaknar massor på nätterna numera! Blir nog att lägga sej tidigt ikväll tror jag, har heldag med Företagsekonomi imorn så behöver nog sova!

Igår var det myskväll, jag gjorde lite popcorn och så låg vi i soffan och kollade på Änglar och Demoner samt Scrubs! Massor av mys =)

Idag ska jag träna vid elva så ska strax göra iordning lite frukost. Tänkte köra ett ordentligt pass idag, så jag är riktigt nöjd efteråt! Ska försöka hinna äta lunch innan jag ska ner och träffa Sandra på stan för en fika med =)
Jag ska plantera Amaryllisen idag med, men det blir på förmiddagen innan träningen tror jag =)

Måste erkänna att man blir seg och rastlös när man inte har några skolgrejer att fixa.. Innan hade man inte tid till nåt och nu har man plötsligt all tid i världen.. Lustigt det där!

Vad ska ni hitta på idag?

=)

2009-10-28
 17:19:33

Halloween!




Bild tagen härifrån!

Vad har ni för planer för Halloween som är i helgen? Några roliga planer? Ska du kanske till och med klä ut dej? Berätta och tipsa! =)

2009-10-28
 17:13:03

Godkväll!

Dagen har gått otroligt fort och jag har haft kul med. Mötet gick kanon och vår praktik är klar =) Underbart! Nu har vi precis ätit, blev stuvade makaroner och varmkorv. Jag var riktigt hungrig så gott med mat var det!
Sambon är ute och handlar hem en film, Änglar och Demoner hade visst dvd-premiär idag och den ville han se så. Blir bra med en myskväll med tanke på hur trötta vi var imorse!

Klockan är bara fem och det är redan kolsvart ute. Sjukt!
Idag har jag satt amaryllislöken i vatten så imorn ska jag plantera den och hoppas det kommer fina blommor till jul =)

Om två veckor är vi hemma igen efter vår Stockholmstripp, för er som inte vet ska jag på Pink-konserten den 10 november. Så vi åker upp på måndagen (9e) och hem den 11e. Hälsar på sambons syster samtidigt och hennes familj =) Blir trevligt!

Vad händer hos er ikväll? =)


2009-10-28
 07:31:51

Godmorgon på er!



Åh vad kul att ni är så många som tittar in =) Jätteroligt! Blir bara ett kort inlägg nu tyvärr, börjar skolan om en timme och måste fixa mej lite bättre än vanligt idag då vi ska på viktigt möte om vår praktik.
Så nu har jag i en halvtimme trökat i  mej min frukost..

Har ni några tips på hur man ska få i sej sin frukost när man inte är hungrig och man har en lång dag framför sej? Alla tips är välkomna!!

Matchen igår var rätt kul, träffade pappa och hans galna gubbar eller vad man ska säga. HV mötte Rögle och båda var ju helt fel lag, men jag höll på Rögle, för allt är bättre än HV! :P
Vilket lag håller ni på?

Ha en toppendag!

2009-10-27
 10:15:29

Dagens planer;


Dagen planer blir nog;
♥ Gå en sväng på stan, köpa en eller två pennor till då mina försvinner hela tiden!
♥ Posta paketet, känns dock som det kommer kosta mer än vad jag bad om för frakten, får maila henne om det.
♥ Kolla efter en mössa.
♥ Åka en sväng då jag gillar att köra bil.
♥ Få tag på Sandra och se vad vi ska hitta på för nåt på torsdag.
♥ Förbereda inför mötet imorn.

Men innan det så ska jag vänta in posten, som jag inte vet när den kommer =/ Vill se om det är några avier med en jacka och en väska idag! Hoppas, hoppas! Nu smäller det där nere så nu kom nog posten :D

Vad är era planer för idag?

Update: Inga avier! :(
2009-10-27
 09:41:11

27e oktober..


Usch vad tiden går fort! På söndag går vi över till november och vintern närmar sej ännu mer. Nån mer som tycker tiden går fort?
Idag är det exakt två år sen jag flyttade hit till denna lilla stad. Igår vart jag lite ledsen så gick och la mej tidigt. Idag tog jag mej en liten sovmorgon och gud vad skönt det var =) Så nu har jag precis ätit lite frukost och funderar på vad jag ska hitta på idag.
Ska skicka iväg en skinnjacka som en vunnit på tradera, och sen hoppas jag min jacka som min sambo köpt till mej kommer idag med, och att den passar. =) Annars vet jag inte, men det blir nog en promenad lite senare, se om jag får med mej grannen och min bästa kompis med =)

Annars har min sambo övertalat mej om att jag ska följa med på fredag, jag får åka hem när jag vill, och dessutom ska han hjälpa mej och hålla vissa personer borta. Jag har verkligen ingen lust, men gör det för min älskling! Han följer ju trots allt med mej till stockholm i november för att se Pink-konserten.

Igår som sagt var jag över hos grannen och hälsade på! Söta dottern var med också, fy vad stor hon blivit! Sjukt! Vi åkte och hämtade ett paket med ett stort paket, hela grannen fick plats i kartongen sen när det var tomt!! Men där i låg det lite julklappar till sötnosen och det var minsann roligt att leka med.. Hon ska slå in dem lite senare sen, sen var det en julklänning med och så provade hon den för att kolla storleken och så, och fy faan vad söt hon blev! Man längtar verkligen inte alls tills man själv ska skaffa barn! Hoppas ni märkte sarkasmen där ;)

Vad händer hos er idag då? Nåt skoj?

2009-10-26
 20:15:50

Dagens samhälle (tankar)


Jag är väl inte den enda som läser de "stora" bloggarna, jag skulle mer kalla dem för pinsamma, små tonåringar som inte har nån livserfarenhet alls utan bara festar, svälter sej, bleker håret och klagar på alla andra.
Det senaste och populäraste ämnet hos allihopa verkar ju vara "Tjocka är egoister". Det står i varenda blogg, och tydligen håller många tonåringar i Sverige med.. Bara för att de ser dessa bloggar som förebilder, tyvärr måste jag säga!
Ska några små 14-åringar komma och bestämma vad som ska se bra ut och inte? De svälter sej varje dag, dricker en latte om dagen och inget mer, äter var tredje dag och tror dom är snygga? Undernärda är vad ordet är, och deras kroppar mår otroligt dåligt! De klagar ofta på att de är trötta, är det så konstigt om de inte får i sej nån näring? Det är i såna här fall nån måste reagera!!

Varför är man en egoist om man är tjock?? Det är nåt jag ABSOLUT INTE förstår! Alla människor är lika mycket värda, smala som stora! Nån måste säga stopp på folks och speciellt modebranchens dumma påhitt! Ni har väl läst om Ralph Lauren? Hans modeller blev retuscherade till halva storleken och då är modellen så smal hon kan bli! Hur ofta är det som man idag läser om modeller som dör på catwalken på grund av svält, det är nästan nåt som är vardagsmat nu! Alla säger att Victoria "Posh" Beckham är den perfekta kvinnan med den perfekta kroppen, när jag ser henne tänker jag stackars kvinna! Hon är ett skelett, och behöver man leva för att behöva se ut så, för att få maken att stanna kvar, så är man inte lycklig! Man ska vara nöjd med sej själv, och jag är långt ifrån det, då mitt självförtroende ligger i botten, men jag jobbar på det.
 
Enligt mej är den perfekta storleken 40/42 eller nåt sånt,då man har former, och jag som har bred benstomme (ärligt talat, inget jag skyller på) kommer som smalast kunna ha 40, som absolut minst. Just nu är jag inte där, men jag tränar och så, och när jag får motivationen på riktigt kommer jag kämpa mej ner dit, så lång är det inte =)
Mitt mål är att vara en 42/44, då kommer jag vara nöjd.

Men det jag vill säga med mitt inlägg är att, alla är perfekta! Alla pratar om att de är tjocka och att de är fula och så vidare! Men det är inte så man ska se det! Jag säger så här:

Alla s.k. fel och brister som alla har, det är det som gör oss alla perfekta! Det är dom som gör oss till vilka vi är!

Vad säger ni?

Håller ni med eller inte? Varför respektive Varför inte?

2009-10-26
 09:06:40

Förklaring!


Här kommer en förklaring på varför jag skrev som jag gjorde igår i inlägget "Out for good".
Det är en tjej som jag försökt komma överrens med hur länge som helst, från dag ett när jag träffade henne för första gången. Men det har inte gått!
Nu sen länge har hon tagit varenda chans hon kunnat för att provocera mej hela tiden, precis som om hon vill ha bråk med mej. Förra gången tog jag bort henner från min vännerlista på Facebook, men då blev det ett jävla liv!
Denna gången tog jag bort henne igen, men även denna gången spärrat henne så hon inte kommer åt mitt konto alls. Hon kommer garanterat ha skrivit till min sambo sen men vad gör det, ingenting kommer ändras om detta! Tyvärr träffas vi lite då och då, men det är sånt man får ta helt enkelt.

Jag tänker inte ta mer skit från henne, har fått mycket av henne, mail och dumma kommentarer som jag tagit bort för att ingen ska se! Jag har fått nog och denna gången kommer jag inte ta tillbaka det här! Jag vill inte ha med henne att göra mer än jag verkligen måste, för jag förtjänar inte det, hon tar fram dåliga sidor hos mej. Kommer garanterat träffa henne på fredag på den där tråkiga fotbollsfesten jag berättade för er, men jag ska undvika henne.

Hur mycket tycker ni att man ska tåla av en annan person? Ska man få ta hur mycket skit som helst? Jag diskuterar mer än gärna det =)

Så vad säger ni?

2009-10-26
 07:49:06

Varför hatar jag 26/10?


♥ 26/10-06 - voltade jag med min bil med min då bästa kompis. Vi vet inte vad som hände men det var tur att jag bara körde i 50 där. Vittnen sa att hade vi kört fortare hade vi inte överlevt. Jag minns att det sista jag tänkte när jag såg hur marken närmade sej min fönsterruta (på förarsätet) var att nu dör jag eller så blir det akuten nästa.
Men vi överlevde, utan en skråma.. Jag kände inte ens smällen när vi smällde i marken..

♥ 26/10-07 - Vår underbara Bamse avlivades 14.00. När min pappa tog honom i kopplet föll jag bara ihop på golvet och kunde inte röra mej. Han kom hem en timme senare med halsband och koppel. Han sa att Bamse viftat på svansen hela tiden tills han somnat in. Det var hans önskan med andra ord, han var sjuk i testikel och magcancer, samt en kass höft och han hade diabetes i slutet med. Han var nästan 13 år och gud vad jag älskade honom! Och det gör jag fortfarande!

2009-10-26
 07:40:26

26/10

Jag hatar denna dagen.. idag är det 2 år sen! ♥



Underbara Bamse! :'(

2009-10-26
 07:06:04

Måndag..

Imorse var jag otroligt trött.. Vaknade 06.17 precis när jag skulle väcka sambon. Men tyckte det var lika mörkt som förra veckan, även om vi gått tillbaka i vintertid. Men det ljusnade lite fortare ändå..

Idag är jag helt svart under ögonen, såna hemska ringar.. Ser verkligen inte klokt ut! Vid elva idag ska jag träna en sväng med mamma och i eftermiddag ska jag äntligen få träffa min bästa vän igen och då står bullbak på schemat =) Och så lilla dottern ska ju vara med också! =)

Angående mina aggretioner igår så ordnade jag det på så sätt att jag inte är vän med henne längre, och spärrat hennes konto från mitt. Har gjort detta en gång tidigare men då blev det ett jävla liv. Kommer nog bli det igen, men denna gången ger jag inte med mej, jag vill inte ha henne snokande och grejer.. Jag har fått nog helt enkelt!

Vad ska ni hitta på idag?

2009-10-25
 21:49:45

Out for good!

Jag tycker helt ärligt otroligt synd om folk som inte har nåt bättre för sej än att lägga sej i andras liv! Men det känns bara onödigt att bry sej om denna människa, men denna människa retar mej något otroligt!

Och det bästa är att det är bara hennes förlust! Mej ska hon inte komma åt mer!


Men hon har tydligen inget bättre för sej, men hon ska inte få några mer tillfällen! You're out for good!

Förlåt men var tvungen att avreagera mej lite.. Hoppas ni har en bra kväll!
2009-10-25
 17:50:59

Söndag.


Söndag igen.. Helgerna bara flyger förbi som vanligt.. Känns inte som jag får den tid jag vill med min sambo.. Kanske bara är så jag känner men jag vet inte.
Skolan tar så otroligt mycket tid, mer än jag trott. Jag har inte träffat min bästa vän sen skolan började, vilket är under all kritik! Min sambo får också lida för skolan.. Jag är tråkig och orkeslös hela tiden, och jag förstår att jag anses som tråkig! Hoppas kurserna inte är så svåra och jobbiga så jag kan prioritera lite mer.
Idag har vi tagit det lugnt, jag var och storhandlade på Ica innan och tjaffsade med andra i kön, de hade bara en enda kassa öppen och jag köade i minst tio minuter och folk surade och ifrågasatte varför jag inte kunde släppa förbi de som bara hade lite varor i korgarna, när jag hade en stor vagn nästan full. Folk är så egoistiska.

När jag kom hem var vi inte hemma så länge föräns vi åkte ut till landet och hälsade på sambons brors familj och åt tacos. Lekte lite med barnen och vi har lovat att de en dag sen ska komma hem till oss och baka lussebullar och pepparkakor i slutet av november/början på december där. Blir nog roligt =)

Nästa vecka händer detta;
Måndag; Träning, bullbak med bästa vännen.
Tisdag/Torsdag; Jönköping och shopping, samt Besök på LIA-företagen.
Skola resten och fest på fredag.. nykter sådan.

Vad gör ni i veckan?


2009-10-24
 18:51:57

Vet inte längre..


På fredag är det nån avslutningsfest med fotbollslaget på landet som MrE vart med i innan och som han kommer gå tillbaka till nästa säsong.. Jag vill inte gå, men kommer gå för hans skull.. som vanligt..
Men det är inte det som stör mej utan en sak som han sa på vägen hem i bilen.. "det är så synd du har inte lust eller känner inte för nåt längre."

Var det nåt sätt att säga till mej att jag är tråkig? Att jag inte är bra längre?
Vill inte fråga om det eller så heller, men det har ju liksom vart mycket i skolan och ja det är väl sant att jag är tråkig då skolan alltid gått först...

Bra vecka det här.. först tvivlar jag på allt om mej själv och nu denna kommentaren! =( Tur att presentationen gick bra och att kursen nu är avslutad.

Vad gör ni ikväll?
Själv lagar jag lasagne och kollar på hockey.. ska ut till köket nu och skära salladen..

Later!
2009-10-24
 13:48:25

Lördag!!


Hej på er!
Hoppas allt är bra med er en höstdag som denna. Ute är det idag 3 plusgrader så jag håller mig inomhus, jämfört med min sambo som valde att dissa mig idag och gå ut och spela golf med min pappa - IGEN. Men jag säger inget, snart är vintern här och då kan han inte spela golf mer..
Igår hade vi den stora presentationen och examen av kursen, och det gick galant, jag kammade hem ett VG i hela kursen, vilket också är det högsta betyget. Underbart =)

Igår la jag mig redan vid halv elva, då jag vart vaken sen fyra på morgonen och gick upp halv fem då jag inte kunde somna om. Men innan det så var vi på stan en sväng på eftermiddagen, sen på kvällen var vi hemma hos mamma och pappa och åt middag och tårta då vi firade kursbetyget.

Idag sov jag ända till strax innan tio av att jag föll ur sängen!! Låg för nära kanten helt enkelt :P Men sen låg vi och kramades lite innan vi gick upp och gjorde iordning frukost.

När sambon åkte iväg så började jag tvätta lite och plocka iordning här hemma, har även rensat ur garderoben från sommarkläder så jag har haft fullt upp idag.

Ikväll ska vi gå igenom ett förråd med våra grejer i så det blir en del att göra där.

Vad ska ni hitta på?

2009-10-21
 15:16:09

Underbar låt - vem gör den bäst?





Yohanna - Is it true

Eller gillar ni det lite mer rockiga?



Erik Grönwall - Is it true, Idol 2009

Vem tycker du gör låten bäst?

2009-10-21
 15:01:13

Dagens låt..





Idag lyssnar jag på denna, och funderar.

Vad händer när man slutar tro på sig själv? När allt bara rasar samman? När man tror att allt man gör är fel eller helt förgäves? Vi hamnar väl kanske där allihop nån gång, men hur tar man sig ur de tankarna?

Vad gör du för att du ska må bättre när allt sviktar?

2009-10-21
 07:02:22

Designutlottning hos Jessica!

Jag är med och tävlar om denna fina saken hos Jessica! Vet att jag är med i massor men det är för att jag vill ha en ny design och min ekonomi som student tillåter mej inte att köpa en tyvärr!



Har inte så mycket tid att sitta och skriva i bloggen nu då det är examenspresentation på en kurs på fredag, har vart i skolan mellan sju och sex hela veckan, samt jobbat hemma med det! Så ni får en förklaring iaf! FIck hem kurslitteraturen för de två kurserna som börjar nästa vecka, var visserligen bara 2 böcker men det kalaset gick på HELA 800!! :S Då fick jag visserligen gratis frakt..

Hur är det med er då? =)

2009-10-18
 21:07:43

Tävling hos söta Candis!

Jag är med och tävlar hos Candis om en jättesöt design som heter Romantic. Gör det ni med!

2009-10-17
 12:28:31

Lördag!


Igår var det faktiskt väldigt trevligt, dock kan jag ju inte bowla så det gick väl inte så bra, men trevligt sällskap var det iaf, och maten var helt okej den med. =) Pratade en del om skolan, sen blev det lite pratom tatueringar och så där vilket var kul! =)

Redan vid nio dock åkte jag och sambon hem igen, han har ju jour och fick inte dricka eller så.. S blev lite ledsen men vi har bestämt att vi antagligen ska åka till Jönköping vecka 44 då hon har höstlov och jag går inte i skolan varje dag så det skulle nog fungera =) Kollade nyss schemat och går bara i skolan onsdag och fredag. Blir nog bra =)

Jag var jättetrött igår så jag gick och la mej redan vid halv elva och sov ända till strax innan nio då jag vaknade av att sambon var på väg upp, men det fick han inte. Låg kvar i en halvtimme sen och kramades och pratade om allt möjligt. En perfekt morgon helt enkelt. =)

Idag har vi även varit och storhandlat så slipper vi det imorn. Nu är sambon ute och spelar golf med min pappa, och kanske min mamma. Jag kände inte för att följa med så tänkte sätta mej med lite skolarbete sen.

Vad har ni för planer idag? Några roliga?

2009-10-16
 15:16:13

Ojsan!


De blonda håret försvann visst idag! Nu är jag brunett igen och jag känner mej hemma igen =) Mina ögon framhävs nåt otroligt bra när jag är brunett. Ska försöka fixa lite foton sen som jag kan visa.

Idag har jag vart hos mamma ett par timmar och umgåtts lite. Var ett tag sen vi gjorde det, så det var dags för det, fick leka lite med vovven med. Han är så söt, gammal med, över 12 år nu! Usch vad tiden går fort egentligen!

Nu ska jag snart göra mej iordning för kvällen och allt. Ska tydligen till en av sambons jobbarkompisar innan vi ska åka till bowlinghallen. Det blir nog trevligt =)

Vad ska ni hitta på ikväll?


2009-10-16
 07:23:12

Härliga Fredag!


Godmorgon!
Hoppas alla sovit gott! Jag var aningen trött igår så la mej och läste lite redan vid nio, så idag är jag utvilad, eller mer utvilad än vanligt =)
Ingen snö ute idag heller trots att de sagt hela veckan att det ska komma snö, så liite besviken är jag allt! Men det kommer nog sen!

Igår blev det en sväng till min mamma där jag klippte henne och min syster. Min syster gör debut på krogen imorn i Jönköping och ville bli stylad och hon bad mej ta med lite kläder som hon skulle prova, men tillslut blev det nåt som hon själv hade.
Det är ju ingen som bryr sej om klädsel på krogen längre, utan man kan ha på sej vad man vill egentligen!

Idag ska jag till mamma och umgås lite med henne innan pappa kommer hem, men det blir inte föräns vid tolvtiden.. Nån träning blir det inte idag då jag inte är peppad alls. Blir en promenad sen istället.

Ikväll ska jag iväg med sambons jobb och bowla lite och äta tacobuffé, det blir nog bra, förutom att jag är så otroligt dålig på att bowla!

Nu blir det nog frukost tror jag, det och lite Svensson Svensson, säsong 4 =)

Vad ska ni hitta på idag?

2009-10-15
 15:59:54

Hemma igen!


Hej igen!
Vad kul att ni är så många som tittat in hit idag! Får allt ta och tacka Jessica för detta! Tacktack!
Idag har vi suttit med arbetet non-stop och nu är det i princip färdigt, lite småjusteringar kvar som Suz och Elin tar hand om så mailar dom arbetet till oss så ska vi gå igenom det kritiskt till måndag och då går vi igenom det en sista gång. Men även om vi jobbat hela dagen så har vi skrattat nåt galet mycket, så roligt har jag haft!
Kommer ha ont i magen sen tror jag ;)

Och det är så skönt att jag inte måste till skolan imorn! Funderar faktiskt på att sticka till gymmet på morgonen imorn och ta ett pass. Sånt man märker! Ska iväg och umgås med min mamma en sväng iaf.. Var länge sen vi bara umgicks och träffades.


Vad ska ni göra ikväll?
2009-10-15
 07:23:23

Torsdag..

Godmorgon!

Sitter och funderar över hur jag ska göra med min design.. Vill ändra den till nåt mer personligt, nåt mer mej.. Men det är ju inte så lätt när jag inte är så haj på det med kodmallar. Jag var det innan men det är mycket jag inte vet utan bara sitter och gissar.. Är ju med i två tävlingar så jag hoppas jag kanske vinner nån av dom!

Såg att jag vann en länkning hos underbara Jessica med!Så kul! Hoppas några av er nya som tittat in fortsätter att droppa in :)

Nu har jag precis ätit frukost och ska göra mej iordning inför skolan.. Grupparbete idag med men jag hoppas vi kommer så långt att vi kan ta helg efter idag.. Skulle gärna vilja köra ett träningspass imorn, samt träffa mamma och min bästa vän! Som jag inte träffat sen skolan började 2/9! Oacceptabelt! Men skyller på tentan vi hade direkt efter start.. Och vill umgås lite med min söta mamma med.. Det var länge sen det med nu!

Blir som sagt i skolan idag, och antagligen hela dagen, men tänker ta med mej datorn dit så kanske hinner slänga in nåt litet inlägg sen. Blir det bra?

Vad ska ni hitta på idag?
2009-10-13
 07:35:20

Ke§ha - Tik tok

2009-10-13
 07:23:08

Godmorgon!



Har precis ätit lite frukost nu! Så nu håller jag mej nog ett tag, men frågan är vad jag ska äta senare idag, till lunch och så där.. Sånt man märker :)

Igår var det lugnt, satt lite med projektarbetet och jobbade! Det blir nog bra! Idag ska vi träffas och se hur vi lägger upp det hela, om vi blir klara snart eller inte! Det blir nog bra!

Annars igår så satt jag och MrE och myste framför tvn, lyssnade på lite musik och annat med. Var mysigt! =)
Funderar på om MrE håller på och bli sjuk, han klagar på att han är så otroligt trött hela tiden! Sånt som tiden får visa antar jag!

Idag är det inte minusgrader i alla fall, utan det var blött ute så gissar att det regnat inatt, nåt annat kan det väl inte vara än? Men jag längtar efter snön nu så det inte är klokt! Kommer bli så mysigt att titta ut mot trädgården och "parken" med gungor och sandlåda med massor av snö!
Hösten och vintern är ju utan tvekan de bästa årstiderna! Tänk alla tända ljus, filtar, koftor och halsdukar! MYS!
Vi har ju tända ljus hela tiden! Så underbart!
2009-10-12
 13:05:45

Helt slut!

Åh! Idag provade jag nåt nytt på gymmet! Gick eller powerwalkade två minuter och sprang en minut. I 25 minuter orkade jag, sen gick (powerwalk) jag tills det var en och en halv minut kvar då jag sprang resten..

Mitt mål är att kunna springa i 5 minuter sen utan att vara helt jävla död.. Men idag klarade jag en och en halv så det går uppåt! :)

Jag är såå nöjs, så nu hoppas jag att det blir nån träning på onsdag med :) Beror lite på hur långt vi kommer på vårt projektarbete imorn.
2009-10-12
 07:24:23

12 Oktober..


Godmorgon!
Idag är det måndag igen! Jag funderar på vart helgerna tar vägen nånstans! Det är ju ändå dom man längtar efter mestadels av veckan och sen flyger dom bara iväg! Det är väl inte riktigt rättvist va?

Helgen har vart helt okej, i lördags var vi ute på landet och MrK tvättade bilen och vi umgicks lite med hans föräldrar och hans brors familj. Blev mestadels av dagen därute! Sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning för att sen äta ute på restaurang, MrK bjöd mej! Vi firade lite, hade ett halvår på förlovningen :)

Efter detta var vi ute på landet igen och på en fotbollsfest! Jag var den enda tjejen och hade verkligen så roligt, eller inte! Tillslut valde MrK att åka med mej hem och kolla på fotbollen istället för att vara kvar.. Hans kusin var där och han var den enda som INTE hejade eller pratade med mej!Jag hejade på honom när vi var ensamma i rummet och då gav han ett ljud som "pt" och gick.. Idiot är vad han är!

Igår storhandlade jag redan vid halv nio! Ensam på Ica och skönt var det att gå där ensam. Vid halv ett åkte vi ner mot storstan för att hälsa på bror min som flyttat hemifrån med sin flickvän..  Det första som händer när vi kommer fram är att det brinner på idrottsplatsen så jag fick ringa SOS. Mår så dåligt när jag ser en brand!

På kvällen igår tog vi det lugnt, mös framför tvn och grejer.

Har hittat julklappar till mamma och pappa, samt min bror och hans tjej nu.. Fyrklövern har starterbjudanden som jag tänkte börja på, så kan dom själva samla så många dom vill ha sen! :)

Nu ska jag fixa lite frukost! Taggar träning senare idag!
2009-10-11
 17:59:29

Jessica Lillsmeds

Jag är med och tävlar om designen hos underbara Jessica!

Hon är en av de få bloggarna jag läser flera gånger dagligen! Så hoppas på ny design nu! :D Håll tummarna! Vill ha en ny nu!



Visst är den fin?

2009-10-11
 11:34:31

Tävling hos Candis!

Jag är med och tävlar om denna underbara design hos Candis! Jag älskar denna och föll verkligen för den direkt! Vinner ju aldrig men man måste ju ändå försöka! Eller vad säger ni!



Hon är så fantastiskt duktig! Skulle ha köpt denna, men har inte råd denna månaden.. Studentlivet är inte alltid lätt. Håll tummarna att jag vinner nu! ;)

2009-10-08
 14:05:29

Ingen heldag.


Idag skiner solen och himlen är blå och det bästa, det blåser nästan ingenting! Igår när jag satt och kollade på TV så såg jag hur en kruka bara lyfte och flög ner till grannen under oss när det kom en sån kastvind.. Helt otroligt vad det är krafter egentligen!

Idag blev det ingen heldag på skolan, började med datakurs med Powerpoint och eftersom jag kunde det mesta sen gymnasiet så fick jag leka runt i det lite mer än de andra. :P
Sen pratade vi lite och så i gruppen om vårt grupparbete och sa att vi jobbar vidare och gör klart våra delar tills imorn och fortsätter då istället.
Så strax ska jag sätta mej med ett program som heter Trampolin, det är ett grafritande program med listor och grafer.

Har sovit liite mer än jag gjort de sista nätterna men inte helt bra ändå, men tror nog att smärtan är på väg tillbaka igen!

Igår när vi lagade middag lagade vi den tillsammans, MrE rullade köttbullarna och jag stekte! Det var så mysigt!! Ikväll blir det raggmunk och bacon så det är mycket att göra då med, men gott blir det nog. Jag ska önska mej en matberedare! Så man slipper riva potatisen för hand!

Nu blir det trampolin.
2009-10-07
 14:03:54

Storm igen..


Det verkar inte bättre iallafall.
I fredags fick vi tillbaka tentan, jag som oroade mej att jag inte skulle bli godkänd fick VG, högsta betyget! Blev så chockad och så glad att jag skrek! :) Kändes jätteskönt verkligen!
Nu har jag inte haft några schemalagda dagar på hela veckan, imorgon däremot ska jag till skolan och likadant fredag. Tur var det nog att det inte varit nån skola, då jag legat med feber sen i söndags och en visdomstand som bara jävlats med mej. Otroligt inte roligt måste jag säga, och då har jag även återigen fått skjuta upp träningen.. Men idag trots feber och knarkande av alvedon så åkte jag och mamma ner till gymmet. Körde ett intensivt pass på joggingmaskinen där jag i 25 minuter gick 3 minuter och sprang 1 minut. Ska träna upp min kondition nu tänkte jag och läste att man gör så i en vecka innan man höjer till en och en halv minut.
Tränade lite armar med trots smärtan i mitt skulderblad imorse. MrE fick smörja in axlen och skulderbladet med zonsalva..
Känner mej otroligt nöjd med dagens träning i vilket fall.

2009-10-02
 07:16:26

Fredag!

Åh idag hade jag mer än gärna fortsatt sova! Så trött jag är! Inte blev det bättre av att jag fick sms av Halebop inatt efter tolv! Man blir ju inte alls irriterad när man lyckat somna och måste vakna till.
Klockan är kvart över sju nu och jag har ätit färdigt min frukost, tro det eller ej.. Har fixat kaffe med, men vi har ingen mjölk! :O Kan inte dricka kaffe utan mjölk!!

Fick mail av missT om rapporten och jag ska fixa en grej i den.. anledningen stod; För jag och missJ har gjort mest! Ursäkta?? Jag har vart med hela jävla tiden! Igår gick jag för att det inte behövs 3 personer till att renskriva på datorn och jag hade migrän. Men jag ska göra det, inga problem, ni förstår, jag kommer aldrig jobba med grupparbeten med nån av dom igen.. ALDRIG!

Nej ska spela lite spel innan det är dags för skolan.

2009-10-01
 15:19:15

Fritid..


Åh äntligen! Jag sa det idag att jag skulle fixa lite här hemma. Men, jag har verkligen ingen ork till det.. Det får MrE göra sen, det eller så får jag fixa det i helgen! Tentan och examenspresentationen är över.. Vi ska bara finjustera lite och lägga till lite på rapporten men vi får godkänt ändå! Tentan vet jag inte hur det ska gå, men jag har verkligen pluggat non-stop inför den. Känns både dåligt och bra, men bara jag blir godkänd så är jag nöjd!

Allt, verkligen allt har fått läggas undan, tid, ork och lust har inte infunnits, jag har inte orkat leva mitt dubbelliv som både student och hemmafru. Middag har jag fixat om dagarna, men resten har min underbara MrE fått ta. Han har förhört mej, mamma likaså! Det mesta har ändå suttit men frågan som vi kommer få veta när tentan är över är om jag har förstått det.

Nu sitter jag och kollar på en film och lyssnar på Sarah Dawn Finers nya album! Hon är nog Sveriges bästa sångerska! Hon verkar verkligen vara en underbar människa! Skulle vilja träffa henne en vacker dag!

Nu ska jag försöka fixa lite med design och grejer på bloggen så jag kan fortsätta blogga och dessutom underhålla er söta läsare!



Sarah Dawn Finer - Virus