2010-02-28
 21:46:51

♥ Skönt..

Det är så skönt att OS är över och att man slipper det på ett par år nu!!

2010-02-27
 21:59:36

♥ Haha hur bra som helst!


DJ Roxx - 6 little eggs

2010-02-27
 19:42:46

♥ Dagens trio..

Denna låten måste nog vara en av de bästa som nånsin gjorts!

Nightwish - Bye bye beautiful


Bon Jovi - It's my life


Eminem feat Marilyn Manson - The way i am

Dagens trio-inlägg är lite av en sorts rebus nästan, det handlar om en speciell sak! Nån som vågar gissa?! Kanske är rätt uppenbart? Eller är det? Kommentera och gissa vad ni tror!

2010-02-26
 20:06:31

♥ Äventyr..

Äventyr kan man väl knappast kalla det men men, efter skolan åkte vi nästan direkt ner till Jönköping. Stannade på Ikea och tittade lite, kollade på soffbord, dock glömde jag mitt presentkort så det får bli nästa gång, sen tittade vi på sängstommarna med och bestämde oss för vilken vi ska köpa i sommar samt sängbord.
Hem följde lite ljus och en trepack ljuspuffar. Lämnade av en matta och en trepack duschpuffar hos mamma med. Jo jag spenderade mina pengar på presenter till andra igen! :P Kan inte låta bli!

Sen åkte vi till lite olika affärer, såsom MediaMarkt, Elgiganten och Ica Maxi. I kön på Maxi hamnade vi före min idiot till faster! Hejade inte ens, skäms över att vara släkt med henne och hennes ännu värre idiot till man. Yngsta strået i pappas syskonskara, och inte ett dugg smart eller nåt! Men deras beteende är BARA pinsamt!

Erik åkte hem med ett platstation 3 och några spel och nån extrakontroll har jag för mig. Tror han kommer vara som ett barn senare när han börjar leka med det!

Idag fick jag ett mycket positivt besked, jag är jätteglad, verkligen! =) Så ikväll har vi firat! Eller ja, vi hade köpt oxfilé och bestämt att vi skulle ha det, stekt potatis och bearnaisesås ikväll, innan jag fick anledning att fira. Men det var mycket gott! =) Hihi!

Hoppas ni har haft en bra dag! Imorn ska jag storhandla då Erik ska träna eller vad fan han skulle göra, var nåt med TRÅKfotbollen iaf. Hoppas han inte ska med på träningslägret iaf. Vi har mycket viktigare saker för oss den helgen, och det hoppas jag han tycker med, men det är sånt man märker!

Lägger in en kanonbra låt, jag lyssnade på igår. Går inte att inte gilla den!


Papa Roach - Getting away with murder

2010-02-25
 15:16:53

♥ Dagens trio..


Jordin Sparks - Battlefield


Lambretta - Bimbo


Pain - Same old song

2010-02-24
 16:02:42

♥ Halo


Bethany Joy - Halo


Så underbar är denna, så vi kör en gamling när vi ändå är inne i musikstuket =)

2010-02-24
 15:21:18

♥ Dagens trio..


Agnes - On and on


Ana - The harder we fall


Lady Gaga - Bad romance


Dessa låtar är de bästa idag!

2010-02-24
 14:32:49

♥ Planer för veckan..

♥ Onsdag (resten av dagen) Skissa på de två sista tatueringarna, laga middag och umgås med Johanna!
♥ Torsdag;Simma 06.30 ,skola hela dagen, kanske en liten sväng på stan på kvällen, men vet inte än.
♥ Fredag;Simma 06.30 ,skola till 12.30, kanske åka till Jönköping med Erik.
♥ Lördag; Kanske åka till Jönköping med Erik (beror på Eriks jobb när vi åker), ta det lugnt. Storhandla.
♥ Söndag; Inga planer hittills, men det blir att ta det lugnt och mysa gissar jag!

Usch så seg jag blev helt plötsligt, har suttit och kollat på TV i brist på annat att göra, pratat med Erik, mamma och Johanna i telefon.
Åh jag ska göra ett inlägg om hårserumet jag köpte för ett tag sen, men jag har bara använt det tre eller fyra gånger och det är sån skillnad redan! Jag både känner och ser resultatet, så värt pengarna så det finns inte!! =) Till och med topparna jag haft såna problem med riktigt glänser! Jag är riktigt nöjd med produkten helt enkelt och kan lätt rekommendera den! Ska fixa ett bra inlägg om det sen! Nu ska jag nog ta ett bad, sen börja med maten lite smått tror jag allt!

Ni får ha en fortsatt bra dag!

2010-02-24
 13:36:49

♥ Skyddat

2010-02-24
 13:17:42

♥ Skyddat

2010-02-24
 12:52:19

♥ Nya grejer på gång!

Nu har jag även fixat en underblogg till denna bloggen, och fixat med inställningar och sånt som gör att man bara kan läsa vissa inlägg med ett lösenord. Däremot vet jag inte vilka det är som ska få tillgång till de skyddade inläggen då jag vet att vissa säkerligen vill komma åt vad som skrivs i de inläggen.
Men garanterade är iaf Erik, Sandrasus, SandraDeluxe, Tina aka Vokdawoman samt Susanna1987. Ni kommer få ett mail skickade till er eller få deltagandet på annat sätt.
Finns några till jag skulle vilja ge till, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra, måste se lite så tar jag beslut om detta senare! Men det återstår att se!

=)

2010-02-24
 12:37:19

Testar lite

Test.
2010-02-24
 09:19:14

♥ 100224

Nu ska jag ta och göra mig iordning, har precis målat naglarna och haft i serum i håret så nu kan jag börja göra mig iordning och peppa mig inför dagens möte. Jag hoppas verkligen till alla högre makter att detta kommer att gå bra, då det skulle gynna mig nåt otroligt! Tänk på mig under dagen helt enkelt! =)

Ni får helt enkelt ha en bra dag!

Tänkte fråga om det är nåt speciellt jag tar upp i bloggen? Kanske vill ni veta mina åsikter om nånting?! Kommentera och berätta för mig vad du vill veta =)
Alla förslag tas emot med öppna armar!

2010-02-24
 08:41:52

♥ Nytt dumt lagförslag..

Nu har det kommit ännu ett dumt lagförslag, från EU dessutom, nämligen att att det ska vara obligatoriskt för en mamma att vara hemma 6 veckor efter förlossning, nåt som idag inte är nåt annat än en rättighet i de nordiska länderna.
Jag tycker det är jättefel, det är upp till var och ett av alla föräldrar att bestämma detta själva.
Vill ni läsa artikeln, så finns den HÄR.
2010-02-24
 07:38:42

♥ Dagens..

dagens humör: Hungrig, lite seg..
dagens planer: Duscha, iväg på möte vid tio, sen umgås med Johanna ♥
dagens bästa: Erik och spänningen.
dagens sämsta: Nervositeten
dagens saknad: En trea.
dagens frisyr: Kommer bli utsläppt.
dagens måste: Peppa inför möte och sen måla naglarna.
dagens hat: Än så länge är jag hatfri.
dagens kärlek: Älskling!
dagens mat: Vet inte än, men ikväll blir det kyckling!
dagens tanke: Var positiv!
dagens klädsel: Blir en ny top och ett par jeans idag.
2010-02-23
 19:56:04

♥ Tisdag..

Vad har ni hittat på idag? Jag har vart i skolan mestadels, slutade redan halv två, vilket var skönt. Var ju riktigt arg tidigare idag, men det gick över rätt fort. Innan jag gick pratade jag med föreläsaren om hur illa det var, jag trodde kursen gått dåligt, dock hade han redan gått igenom min tenta/dugga och skrivit en kommentar på den. Jag fick se och kände mig rätt lugn igen! Kommentaren var "Utmärkt!"

Sen ikväll har jag varit nere hos Nellie en sväng och kollat henne med Erik, då Johanna var tvungen att handla lite. Vi ska träffas imornkväll och umgås, det ser jag verkligen fram emot! =)

Imorn händer det nåt mer också! Ska bli kul och det är riktigt spännande. Berättar mer om det imorgon tänkte jag =) Blir nog bra det med.

Nu ska jag ta det lugnt med älskling och kolla på TV. Hoppas ni får en bra kväll!!

2010-02-23
 19:51:15

♥ Ny design..

Så här gick det idag när jag inte hade något att göra efter skolan! Jag är rätt nöjd faktiskt, temat är ju "ensagolik blogg" och jag har också gjort designen därefter!

Vad tycker ni hiss eller diss?

2010-02-23
 13:45:21

♥ Bättre..

Har lugnat ner mig nu, men är inte så glad åt det ändå! Men mår bättre och det är kanske inte så pass illa som jag trodde ändå!
2010-02-23
 12:12:44

♥ Bråka med mig idag.

Och ni får helt enkelt skylla er själva, tänker inte stå för nåt idag!! Jävla apa!

2010-02-22
 09:34:57

♥ Måndag..

La mig tidigt igårkväll och somnade fort som bara den. Erik var inne en liten sväng och pratade med mig också. Han är så bäst han, tar alltid hand om mig och talar om hur bra jag är på allt. <3

Inatt vaknade jag däremot med ont i halsen, så när Erik gick upp vid 06.00 (ställde tydligen klockan tidigare för att se en jävla hockeymatch, då är man inte riktigt klok tycker jag :P ) valde jag att fortsätta sova, och när jag sen gick upp vid halv nio var det etter värre. Erik ringde och frågade om vi kunde köra ner bilen till verkstaden tillsammans sagt och gjort det gjorde vi, Erik i saaben framför mig i en annan hög bil! Var en erfarenhet att köra en sån stor bil, jag som vill ha en Jeep sen en dag kommer då alltid köra högt upp haha :P
Men bilen kom ner i alla fall så nu hoppas vi på att det bara är en fjäder som gått sönder som killen i receptionen sa att han trodde.

Idag blir det ingen simning då pga halsenm jättetråkigt, men simningen är ju ingen fara, det är ju det att när vi inte har bilen så måste jag gå hem i blött hår, även om man har mössa är det en riktigt dålig idé sa mamma, speciellt sen det ute är 20- idag!
Har ju ingen feber eller så, så kanske tar mig en liten runda ner på stan sen eller så, fick ju ett presentkort på KappAhl som jag är lite sugen på att kolla, men jag får se lite hur jag mår senare. Annars får jag ta det på onsdag.

Annars idag ska jag läsa lite anteckningar och lite i boken inför imorgon, sätta upp lamporna jag fick samt hitta en plats åt de fina ljuslyktorna jag fick! Annars är det lugnt.

Vad hittar ni på idag?

2010-02-21
 20:08:48

♥ Citat från Kenza

Läste nyss en text från Kenzas blogg, som ni kan läsa HÄR!

Hon skrev iaf;
"Det finns tyvärr patetiska människor som inte har något bättre för sig än att förstöra för andra. Vad jag inte förstår är hur man kan vilja förstöra för någon som är LYCKLIG? Hur kan man vilja förstöra något så vackert som kärlek? Hur jävla ond rakt igenom är man inte då?"

Kan inte mer än hålla med, och det gör vi nog alla.. eller ja nästan i alla fall...

2010-02-21
 19:00:58

♥ Kalas..

Nu har vi haft kalas, de sista åkte väl för en timma sen drygt, sen gick söta Erik till Hawai och köpte hem en pizza som vi delade på, då vi inte ätit nåt ordentligt idag! Tack älskling!
Extra roligt tyckte jag var att mormor var med och firade, sen att Johanna, Nellie och Josse kom förbi! Men allt var mycket trevligt! Av mamma, pappa och syster fick jag två jättefina fönsterlampor till köket som jag spanat in ett tag, men som jag tyckte var alldelles för dyra, så tack snälla!!
Av mormor fick jag två megasöta ljuslyktor jag nämnde till mamma att jag ville ha, men tyckte även dem var för dyra! Mycket tack!
Av hela Eriks sida fick jag presentkort på KappAhl på 500 kronor, som säkerligen kommer köpas upp imorn då jag såg en tunika där bland annat igår när vi gick hem! Uppskattas då garderoben behöver uppdateras lite =)
Av Johanna och Josse fick jag ett par jättesöta örhängen och jättesöta muffinsformar! Tacktack <3

Nu blir det lugnt, försöker hitta lite motivation att läsa lite men vet inte om den kommer fram idag., Förresten var Freja här idag med, och hon var hur duktig som helst, låg mycket i sovrummet men sa inte ett knyst, slängde in en bulle till henne och det gjorde visst de andra med :P Men benet jag köpte till na åt hon inte, men det var nog för att hon kände sig lite ensam. Edvin och Jonah är ju tydligen rädda för hundar så hon fick vara där, men det gick hur bra som helst! =) Hon är så duktig!

Förresten så pratade Erik med en av våra grannar idag som har en trea, som verkar vara lite smått sugen på en tvåa istället.. Så vi får väl hoppas att suget bli tillräckligt stort så att de väljer att flytta =) Mohaha, vad snäll jag är! Nej men en trea så jag kan få ett arbetsrum, det vore verkligen inte helt fel! =)

2010-02-20
 14:03:59

♥ Bo på landet? Nej tack!

Erik, kommer ju från en liten bondhåla eller vad man ska kalla det för som ligger strax utanför Tranås, vad kan det vara en, en och en halv mil? Jag vet inte.. Har ingen koll på det. Men där ute bor i alla fall hans bror med familj samt hans föräldrar. Erik säger att han kan tänka sig att flytta tillbaka dit en dag, vad säger jag?! ALDRIG!
Jag är född och uppvuxen i en storstad i 21 år, sen flyttar jag till en aningen mindre stad, och jag tänker inte flytta ner mig ännu mer.
Jag vill ha nära till en butik, ifall man glömmer att handla något när man storhandlat, jag vill inte heller ha en lång körning för att komma in till stan. Jag har många, många argument till varför jag inte tänker flytta ut till Frinnaryd eller till nåt annat ställe på landet.
Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen; Vill Erik flytta ut dit, så blir det delad vårdnad av våra barn, varannan vecka, för jag vägrar! Vill inte bo på ett ställe där alla vet allt man gör typ. Nej aldrig!

Men jag har ju tur att Erik inte behöver flytta tillbaka dit, utan vill bo kvar här i Tranås.
Tänker mest på det också den dagen vi skaffar barn, då är ju Tranås verkligen ett mycket bättre alternativ för oss än Frinnaryd eller nåt på landet. Här är det gångavstånd till så gott som allting, speciellt Johanna och mammis! MOhaha! Nej men ni förstår väl vad jag menar? =)

Landet är inget för mig helt enkelt!

Erik är på träning nu, och jag har bakat klart tårtbottnarna, ska snart ringa till mamma då jag är osäker om det går bra att lägga dem i en plastpåse under natten eller inte. Tänkte ta och läsa lite anteckningar och i boken inför tentan/duggan på tisdag. Går inte plugga till det säger han så det blir intressant.
Sen får vi se hur veckan blir med, hände ju en sak med bilen igår och vi vet inte vad det är för fel på den.. (Ännu ett ypperligt bra exempel på varför man ska bo i stan :P )

Imorn är det kalas, och Johanna och Nellie kommer iaf, sen kanske Josse och Wilma med, men det är sånt man märker, ser iaf verkligen fram emot att Johanna och Nellie kommer. Mina sötnosar! <3

Ikväll blir det middag hos mamma med mormor =) Blir najsigt!

2010-02-19
 21:10:03

♥ Queen Latifah

Hoppas ni alla därute har en bra fredagskväll, våran var väl inte riktigt som planerat, men ska inte ta det här eller nu, men förhoppningsvis är det inget allvarligt.
Erik är hos David med Crille och käkar och dricker lite, vad de mer gör vill nog ingen veta, när jag pratade med dem nyss skrek dom till varandra att inte dra ner kjolen.. Haha!

Själv har jag ätit en sen middag, blev pasta med fläskfilé i svampsås och nu har jag kollat på en film, Beauty Shop med Queen Latifah. Jag bara älskar henne!! Vacker är hon med så det så!

Uschiamig vad trött jag blev helt plötsligt. Fast en annan vaknade ju vid femtiden och sen simmade jag vid halv sju så har hållt igång hela dagen, då jag städat med.

Hoppas ni haft en bra kväll! Tror jag ska gå in och lägga mig framför en film ifall jag somnar sen!

2010-02-19
 12:07:25

♥ Fredag..

Idag har jag ingen lust för nånting, tror jag är aningen lättirriterad. Bästa av allt är att man städar idag. Har gjort kök och hall nu, bara dammsugning och moppning kvar där, det gör jag när alla andra rum är färdigstädade. Tror det får bli vardagsrummet nu, väntar på torktumlaren så lakanen kan torka innan jag går in i sovrummet.

Skönt att alltid ha tillgång till tvättmaskin och torktumlare. =)

Ska fortsätta nu.. Fick förresten beröm idag på simningen av en äldre man, han tyckte jag var jätteduktig.. Vad tror ni? Sa jag tack? Gissa! =)

2010-02-18
 12:37:26

Bakning..

Nu är bakandet nästan klart, ikväll när Erik kommer hem ska vi rulla chokladbollar. När jag kommer hem ska jag glacera en kaka och dekorera den lite snabbt. Nu ska jag iväg till ÖB och inhandla tvättmedel och diskmedel.
Sen åker jag direkt till simhallen!

Lägger in lite musik som ni kan lyssna på så länge =)




 
LilyJets - Going Blind



LilyJets - Don't let it go to your head

2010-02-18
 08:44:21

Kommer ni ihåg?

Jag lyssnade alltid på dessa vid studenten 2005... Tiden bara försvinner..


Girls Aloud - Life got cold



Girls Aloud - Underground

2010-02-18
 08:38:49

Till Älskling ♥

2010-02-18
 07:43:12

Torsdag..

Usch vad seg jag är idag.. Skulle ta sovmorgon och hade ställt klockan på halv nio, räknade ut att jag skulle hinna ändå. Men somnade inte om och valde att gå upp istället.

Idag bjuder dagen på; Baka klart de sista kakorna (tar nog ingen större tid gissar jag), tvätta upp tvätten, simma 13.00, laga mat, samt plugga till tentan på tisdag. Blir nog kanoners!!

Imorn händer det lite med; Simma 06.30 (satsar på 2km, beroende på hur många pensionärer det är) städa lägenheten, bädda rent, fika med Johanna (?)(inte helt bestämt än), laga middag och plugga till tentan.. Vem vet, kanske till och med öppnar en flaska vin.. Sånt man märker.

Lördag; Baka tårtbottnar till kalaset, samt plugga och ta det lite lugnt, blir middag hos mamma och pappa på kvällen.
Söndag; Baka bullar med Erik på förmiddagen, fixa tårtor, plugga, sen fira mig =)

Satt förövrigt och surfade lite igårkväll och hittade lite som kan hjälpa mig att komma på felet med min mage. Jag ska börja föra en matdagbok, där jag skriver ner allt jag äter och dricker, i minst en månads tid, just för att se om jag kan hitta samband när min mage strejkar. Och sen kan man försöka lägga om vanorna lite om det kankse är nåt speciellt då så äter man mindre av det som magen inte tycker om! =) Tänkte börja redan idag faktiskt. Nu hoppas jag att jag kommer hitta orsaken till mina magproblem! =)

Imorn blir det nog en liten sväng till mamma på kvällen gissar jag, mormor kommer ju upp imorn så henne vill man ju självklart träffa =) Nehej ska nog ta mig lite att äta, så jag kan sätta igång och fixa vid åttatiden, känns lite för tidigt innan det att börja dåna med matberedare och skit, även om det är en vardag! :P

2010-02-17
 20:43:12

Namnsdag.

Förresten jag berättade ju tidigare att jag har namnsdag idag. Alexandra är ju ett av mina mellannamn. Var ju meningen att jag skulle ha hetat Alexandra egentligen, och var väl mer eller mindre bestämt också tills mammas och pappas vänner blev grannar med dem strax innan jag föddes. De hade iaf en dotter som hette Alexandra och då skulle det bli tjatigt tyckte de! Så därav fick jag namnet Emmah istället. Men men Grattis till mig, för andra dagen i rad :P Hihi!
2010-02-17
 20:19:46

Promenad..

Sådär ja nu är jag hemkommen sen en halvtimme tillbaka, blev en riktigt uppfriskande promenad ut till Hätte och tillbaka. =) Vi pratade om allt mellan himmel och jord och jag känder verkligen hur jag har saknat Sandra, var jättekul att träffa henne igen, och jag hoppas det inte tar så lång tid till nästa gång =)

Och brandlarmet har gått här hemma med haha! Innan jag fick av det! :P Nej men fick ju två jättefina lyktor till hallen av Erik igår, såna jag har pratat om dessutom och jag tog ett par blockljus och tände dem nu, tänkte skaffa andra ljus sen men hade inga större så dessa fick duga.. Men det var nåt konstigt på det ena ljuset så det brann en del så när jag gick ut för att släcka det tänkte jag inte på att ena brandlarmet sitter på elskåpet ovanför ljuslyktorna så när jag släkte det dåliga ljuset blev det lite för mycket rökutveckling så det tjöt lite, sen vet jag inte om det slutade pipa för att jag tog in det i ett annat rum eller för att jag kom åt en knapp.. :P Haha så tokigt!
Hade ett likadant ljus till och har nu bytt och det ser redan mycket bättre ut! =)

Igår var vi då ute och åt middag på Golden Thai. Åt oxfile allihopa utan pappa som åt sin älskade snitzel.. Han älskar snitzel av nån anledning =) Mamma och syster delade på en hel flaska vin, och ja vi hade allmänt trevligt. Älskling bjöd mig då jag fyllde år och allt så det var mysigt =) Min bror kommer ju inte på kalaset på söndag så fick presenten av honom redan igår, ett presentkort på Ikea på 500 kronor. Passar ypperligt när vi har planer på att ändra lite i möblemanget här hemma =)

Nu ska jag ta och krypa ner under en filt och se om det är nåt bra på tv!
Tack för ikväll Sandra, får vi göra om snart! ♥



Jag igår förresten, nu ser ni min fina utväxt med ;) Hihi!

2010-02-17
 15:55:44

Onsdag..

Och för er som inte vet det så har jag namnsdag idag! :P
Ska strax börja med maten,är hungrig och seg, älskling kommer hem snart! Gårdagkvällen var perfekt, fick fina lyktor från älskling och ett presentkort på Ikea på 500 från min söta bror. Resten får jag på söndag då jag inte ville ha paket ute på restaurangen..

Ikväll kommer Sandra hit, var länge sen nu, vi ska ta en promenad och prata massor gissar jag. Kommer garanterat få höra nostalgihistorier om Erik och David, vilket jag alltid tycker är så kul att få höra =) Blir kanoners!
Dagen gick någorlunda smärtfritt, för att vara den kursen iaf, fick lite mer kött på benen inför "duggan" på tisdag.. Men det blir nog bra.. Ska läsa lite ikväll, en del imorn efter baket och simningen, samt fredag efter städningen och lördag har jag tid på mig med. Sen måndag.. Det ordnar sig =)

Visste ni förresten att jag mätte midjan i helgen och såg att sen jag började simma har jag minskat hela 20 cm... Jag har lite svårt att tro det, men ni vet ju hur självkritiska man alltid är, även att jag har bevisen där så vägrar man tro på det. I vilket fall är det helt sjukt!

Bloggar nog senare ikväll sen när Sandra åkt hem eller så. Innan dess blir nog lite tajt, tänkte börja tvätta lite smått med.



Här är förresten en väldigt gammal bild på mig och Sandra, minns det som om det var igår, Sandra bjöd med mig på Barbados, samma kväll som Erik, David och om det var Crille åkte på krogen i Jönköping. Hade jättekul och dansade mängder! Detta var strax innan jag flyttade upp till Tranås, och jag minns hur Erik smsade mig hur många gånger som helst och frågade om jag hade roligt och så där. <3 Minnen!

2010-02-16
 11:58:53

16 Februari 2010..

Hmm vad är det för en dag idag? Haha! Jag är nu 24 år gammal! Ett år kvar tills jag blir 25 med andra ord! Ingen åldersnoja här inte =)

Ska snart ta en fika med mammis på stan, har lite småärenden att uträtta på stan ändå så blir skönt att få äta nåt =) Ikväll ska vi alla ut på restaurang och äta god mat och fira mig lite. Blir kanon! =)

När jag loggade in på Facebook för en stund sen var det smockat med grattishälsningar =) Alltid trevligt måste jag säga! =)

Dagen började i simhallen halv sju där det simmades 2 km =) Mycket skönt efteråt måste jag säga.. När jag kom hem gjorde jag frukost, dock inget speciellt... Sen när jag ätit tog jag ett varmt bad då jag frös som attan. Sen har jag läst läxan tills imorn och nu satte jag mig vid datorn för en liten stund sen. =)

Ni får ha en bra dag helt enkelt, jag ska göra mig iordning lite inför fikan med mammis <3
2010-02-15
 20:14:08

Fråga..

Hur många är det mer än jag som totalt skiter i allt som har med OS, VM, EM, SM och alla andra sportsrelaterade saker att göra? Jag är verkligen inte ett dugg intresserad och struntar i om Sverige ens är med en gång..

Bryr mig verkligen inte!

Sen har jag gjort ett val, jag kommer inte gå på speciellt många matcher i år, har vart med på hur många matcher innan som helst, (måste påpeka för Eriks skull) men i år ska jag inte det, och om jag kommer gå så kommer jag hålla på Erik och va där för hans skull, men ingen annans.. Kommer inte hålla på laget han spelar i, bara Erik. Jag har många anledningar att göra det, men laget han spelar för nu, kommer ta lång tid innan jag gillar igen, så min support kommer de inte få.. Tycker det är tråkigt att Erik inte gillade och pendla, men det är min åsikt, hans val. Men till och med då, var jag på nästan alla matcher han spelade. Just för att finnas där för honom. Jag gör allt för Erik, och han gör allt för mig.
Ingen kan ändra på det, ingan kan förstöra för oss. Så är det bara. Vi är för starka för att nån skulle ens kunna splittra oss. Så är det! <3
2010-02-15
 15:19:03

Simmat..

Nu är jag nyss hemkommen från badhuset, i början var det fullt, men mot slutet var det bara jag och mamma. Mycket angenämt:P haha! Simmade på bra idag tycker jag, 1,5 km blev det bara dock, men blev intensivt istället. Så jag känner mig mycket nöjd. Imorn ska jag befinna mig i badhuset igen klockan 06.30 för ännu mer simning! Hoppas på fika med antingen mamma, eller med henne och Johanna imorn med! Blir nog kalas! =)

Nu ska jag strax börja med maten, idag serveras det ost och baconpaj här hemma. Har ingen broccoli hemma så får helt enkelt koka lite ärter och ha till. Tycker det är så naket att bara äta ost och bacon-paj utan broccoli.. :P
Mamma ska iväg och boka bord sen med tills imornkväll så det blir bra! Och jag ska försöka få min sambo att åka till Ica och hämta ut mitt paket som kommit, beställde ett hårserum till mina toppar. Är nyfiken på om det kommer fungera eller inte =)

Vad har ni hittat på idag då?
2010-02-15
 11:17:17

Westlife - Us against the world

2010-02-15
 11:09:11

Delta Goodrem - Lost without you



I dont know what to do, I'm lost without you! ♥

2010-02-14
 21:18:34

Growing up bin Laden..

Nu säger jag tack för mig ikväll och går in och lägger mig för att fortsätta läsa i min bok! Gillar den skarpt och börjar närma mig slutet av den och så.. Grymt bra är den!
2010-02-14
 20:01:18

Veckoplaner

Nästa vecka har jag bara en dag i skolan, vilket är rätt skönt. Många av er har säkert nån form av sportlov eller liknande så ni får njuta av det =)

Veckan ser ut så här:
Måndag; Evenutellt sovmorgon, har inte bestämt mig än, läsa till tenta, simma 13.00 och sen ta det lugnt.
Tisdag; Jag fyller år, simma 06.30, fika med Johanna? läsa lite till tenta, ut och äta på Golden Thai med familj och älskling på kvällen!
Onsdag; Skola hela dagen, Träffa Sandra (var hur länge sen som helst nu)
Torsdag; Baka de sista kakorna, simma 13.00 med mamma, läsa till tentan.
Fredag; Simma 06.30, städa lägenheten och baka en mjuk kaka om jag inte gjort det på torsdagen.
Lördag; Funderar på om jag ska simma 08.00, Baka tårtbottnar, läsa eller kladda inför tentan, ta det lugnt
Söndag; Baka bullar på förmiddagen, fixa tårtor, ha kalas, ta det lugnt och njuta!

Så ser min vecka ut, kommer bli kanon, ska även äta middag hos mamma på fredagen eller lördagen, då mormor kommer upp i helgen för att fira mig. Blir trevligt som bara den! =)

På onsdag ska vi från Tranås prata ihop oss lite, för lektionen efter på tisdagen så ska vi på studiebesök i Vadstena, och jag är en av de som ska köra, Lotta och Therese ska åka med mig, men vi måste nog prata igenom det och se när vi ska åka och så där. =) Blir nog bra det med!

Nu tänkte jag kolla på How I met your mother!
2010-02-14
 18:53:20

Alla hjärtans dag!

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er! Gårdagen var jättetrevlig, Nellie fick massor med presenter och firades som om hon fyllde 100! =) Var riktigt trevligt, pratade en hel del med Johannas syster, Jossan och höll även hennes lilla dotter Wilma. Bjöd in dem på kalaset på söndag så hoppas de kommer med. Alltid kul ju! Höll lilla Wilma i min famn jättelänge och jag gick runt och njöt! Fick jätteont i armen efter ett tag men så fort jag tittade på det lilla knytet så kände jag inte av det längre! Jossan sa det att hon trivdes hos mig då hon somnade lite till och från med mig. =)

Igårkväll sen blev det mys framför lite filmer och sånt där. =) Idag har vi tagit det lugnt. Storhandlade på förmiddagen och sen åkte vi hem till mamma och pappa för att lämna en alla hjärtans dags chokladask till dem. Och för att hämta två stolar som stod i förrådet. När vi kom hem packade vi upp lite och sen drog vi till Eksjö där vi via blocket köpte två sidohyllor, en till hallen och en till badrummet. Blev jättebra =)
Sen har vi tagit det lugnt och myst, njutit av helgen framförallt och av varandra. Jag är så lycklig!!

Håller nu alla tummar som finns för att jag ska få sommarjobb, för då har vi bestämt att vi ska åka till Ikea och köpa ny sängstomme, sängbord, kolla matbord och lite småsaker som är bra att ha. Jag har sagt så att eftersom Erik hjälper till mycket med ekonomin nu när jag pluggar så ska jag betala det vi handlar där, just för att han ställer upp så mycket som han gör just nu! =)

Har ni haft en bra dag? =) Det har jag verkligen haft =)
2010-02-13
 14:36:06

Lördag.

Erik står nu i duschen, snart ska vi iväg till grannen och fira lilla Nellie som igår fyllde hela ett år! Det ser jag fram emot att träffa lilla solstrålen igen! Och Johanna med, hon är den bästa vännen jag har och betyder mycket för mig! <3 Men lite kalas hos dem blir det iaf =)

Idag har vi vart iväg på Funhouse där pappa och Erik spelat golf igen, dock gick det inget vidare för någon av dem.

Igårkväll var jag hos mamma och pappa en sväng, tänkte leka lite med Freja och hjälpa till med övergången. Speciellt sen jag ändå är en del hos mamma och pappa så är det bra att hon vet vem jag är och så där. En busig liten kicka är det iaf! Nästa vecka ska hon vara hemma hos mamma och Dacke hela veckan, systrami har ändå lov och ska spendera det hemma. Freja måste ju känna att hon är hemma med och att pappas kontor inte är hemma för henne.
Vi tog det iaf lugnt igår och åt lite grillad kyckling och potatissallad, Erik var ute i Frinnaryd och firade Markus som även han fyllde år igår. Jag hängde inte med eftersom jag redan hade planerat tidigare att hälsa på hos mamma, och dessutom kände jag att sen min tand börjat värka lite igen har jag inget tålamod och hade säkert skrikit på barnen för minsta lilla så det var tur jag inte följde med.. Knarkar både alvedon och ipren just nu.

Nu måste jag hitta nåt att äta, jag är hungrig då jag hoppade över frukosten idag.. Jag vet dumt! Men men!

Ha en bra lördag!
2010-02-12
 10:37:11

Framtidens mamma?

Läste en artikel på expressen.se tidigare idag och jag vet inte riktigt vad det var, men jag var tvungen att läsa den igen. Frågan är om man ska se henne som en total galning, eller som en förebild. Jag ser henne nog som en förebild för alla föräldrar.
Den dagen jag ska ha barn är tanken den att jag bara ska vara hemma max 5 månader (om inga komplikationer händer) sen jobba halvtid och sen får Erik vara halvledig och sen fulledig! =)

Men vill ni läsa artikeln om mamman som födde en dotter och som sen jobbade igen efter 7 timmar? Då klickar ni bara in HÄR för att läsa. Dela gärna med er om era åsikter! =)
2010-02-12
 09:07:42

PLAY - Famous

2010-02-10
 21:41:00

Måste bara säga en sak!







♥Jag älskar dig, Erik Karlsson!♥







2010-02-10
 20:57:08

Tomatsoppa..

Hej igen! Nu är jag hemma!
Slutade vid halv fyra idag så då var det hem och fixa mat och sen ta två ipren då min tand började bråka igen. Men nu är ju hela munnen drogad av 800mg ipren så nu känns det bättre. Erik stannade på apoteket och köpte både alvedon och ipren till mig och fick även med sig rådet från dem att en av varje ökar effekten vid tandvärk, så om smärtan är kvar imorn, kommer jag prova på det!

Kom hem för drygt en kvart sen, har vart hos mamma hela kvällen och hälsat en ny liten krabat välkommen till familjen. Ingen mindre än Balous storasyster Freja! Hon föddes i maj, och Balou är född i december samma år, och nu har familjen inte riktigt kunnat hjälpa hennes begär med att få den motion hon vill ha och behöver, så då har mamma och pappa köpt henne, först är det på prov i två veckor för att se om hon kan anpassa sig till allting, men det var inga problem med det när jag var där, hon var bara lite försiktig mot Dacke, men annars var det inga problem.. Bild kommer upp på detta med sen!

Nu lagar jag lite tomatsoppa tills imorgon! Går i skolan till lunch och sen är det jobbmässa så tänkte äta i skolan och sitta och plugga/läsa lite projektledning var tanken. Ska möta mamma vid två och ev Johanna med =) Trevligt! Imorn ringer klockan tidigt då jag ska vara på badhuset redan halv sju igen för ytterligare 1,5 km simning! =)
På tal om tomatsoppa, om ni är intresserade kan jag inom det närmsta lägga upp ett recept på hemmagjord tomatsoppa som är jätteenkel och jättegod! =)

Nu får ni ha en toppenkväll!

<3<3
2010-02-10
 07:32:03

100210

Godmorgon!
Eller ja, en annan har ju vart uppe ett par timmar! :P Nu har jag precis ätit klart frukosten och slurpar på lite kaffe. Är nåt så otroligt stel idag så det finns inte, beror säkerligen på simningen, blir alltid stel efter den.
Idag ska jag vara i skolan hela dagen, Projektledning, och jag hoppas att jag inte kommer hem helt förstörd idag med. Jag har verkligen problem med den föreläsaren, skulle pratat med en kille i tvåan när jag simmade i måndags, men han hade bråttom in i duschen verkade som så jag hann aldrig få kontakt med honom, men man har lite frågor om föreläsaren iaf!

Nu ska jag söka efter lite limerickar och sen göra mig iordning lite snabbt!

Ni får ha en kanonbra dag! =)
2010-02-09
 20:30:13

Kväller igen..

Bakandet idag gick bra, var aningen trött efteråt bara och en bild kommer upp imorgon!
Ikväll har vi vart hos mamma en sväng och sen fixat kort till Eriks nya körkort som måste uppdateras. Nu har jag precis målat naglarna så tänkte strax ta ur linserna och sen gå in och fortsätta läsa min bok.. =)

Hoppas ni haft en bra dag!
2010-02-09
 09:10:39

100209

Godmorgon på er! Hoppas allt är bra! Här är det prima, har precis ätit lite frukost nu! Gottgott! Simmade 1,5 km imorse med, hade hunnit 2, men mina armar sa ifrån så då fick det räcka helt enkelt.. Vägde mig både där och här hemma och nu ställer jag mig frågan om det är nån som har en våg som faktiskt går rätt?! Enligt de båda har jag gått ner 5 kg, och jag tror inte det stämmer.. Mamma brukar tjata på mig att det syns på magen, och jag känner det när jag går runt och tappar mina jeans hela tiden.. Men det känns väl lite väl??

Ahja skitsamma! Idag ska jag börja baka! Ska ha kalas här nästa söndag så då måste vi ha lite hembakat ju! annars funkar det ju inte :P Annars ska jag ta det lugnt, läsa färdigt läxan, som jag skulle gjort igår, men som jag hittade så mycket annat roligare *host!* Haha!

Nu när jag tittade ut genom fönstret så ser jag att det snöar! Så där mysigt! =)

Söta Erik kom hem för en stund sen med en choklad till mig. När jag åkte hem fick jag sån jävla PMSvärk att jag tappade andan så söt som han är kom han hem med en sån till mig.. Under den roliga veckan får man unna sig lite, om man har ont, tips från mamma =) Men nu har det gått över för stunden så behöver ingen bit än.. =) Då kan jag spara lite tills jag får riktigt ont igen..

Vad har ni för planer idag då?
2010-02-08
 15:34:08

Köttfärssås

Mannen i huset önskade köttfärssås till middag, så nu står det och puttrar på spisen. Ska strax titta till den lite =) Nu tänkte jag läsa klart läxan till onsdag, blev inte så innan :P Kommer inte hinna klart innan middagen dock, fick en del och läsa.

Förresten så sa mamma att jag var dum innan när jag sa att jag bara simmade 2 km.. Alla säger att jag borde känna mig duktig och kanske borde jag det? Hmm värt att tänka på! Hih!

Nu får ni ha det bra så länge!! Hörs när vi har ätit sen! =)
2010-02-08
 15:05:06

Hemkommen.

Nu har jag precis kommit hem efter en simtur! Blev bara 2 km idag, för jag tog ut mig väldigt mycket de första 40 längderna.. Men det är ju bättre än ingenting =)

Jag är hungrig som en apa med! Har inte ätit nåt idag, eller ja en sked soppa.. Exprementerade lite med min vanliga hemgjorda tomatsoppa idag och hade i en halv riven morot, det skulle jag inte ha gjort.. Smakade inte gott! Åt en sked sen fick det vara.. Däremot vet jag inte vad som ska bjudas på middag här ikväll, antingen köttfärssås eller korvstroganoff.. Måste nog ringa mannen och rådfråga vad han tycker.

Imorn blir det simhallen 06.30, då mamma inte ska följa med pga sin rygg.. Sen blir det hem och baka kakor, tänkte börja med alla kakor som ska doppas i blockchoklad så man slipper smälta det i omgångar. =) Blir nog kanon! Nästa vecka blir det nog att åka mot Sandra en sväng och fika lite. Var länge sen vi träffades och det ser jag fram emot =)

Nej ska ringa min man så jag kan börja med maten =)
2010-02-08
 09:30:10

Tack till en speciell vän!

Fick nyligen ett mail från en jättefin vän, som läst min blogg. Denne skrev en hel del saker, som gjorde allt så mycket lättare att hantera vissa saker! Jag blev så glad att jag grät när jag läst klart det. Jag önskar också det sistnämnda som du skrev, för det hade vart hur kul som helst, det vet jag =)

Ville bara säga tack till dig, jag behövde verkligen höra allt det där!
Tack så jättemycket för mailet, jag kommer gå vidare helt och hållet nu! Btw, jag saknar dig! <3<3



2010-02-08
 09:12:22

Måndag 8/2-10

Hej på er! Dagen har inte riktigt blivit som planerat! Planen var att jag skulle ta sovmorgon idag så jag kunde äta vid halvelva tiden lite stadigare (som jag brukar) för att sen simma vid halv ett. Men jag somnade aldrig om så det slutade med att jag gick upp och har hittills läst nästan halva läxan tills på onsdag. Skulle flytta fram bakandet tills imorgon, men det kan nog bli så att nåt bakas idag.. Återstår att se helt enkelt.
Tänkte googla efter några limerickar, ja ni i klassen vet vad jag menar med det ;) Räcker tydligen inte med att prata, utan måste prata hela tiden? Jag vet inte, lustigt det där..

Igår var en lugn dag, Erik och jag låg och pratade en hel del, om framtiden, drömmar om familj och ja allt helt enkelt. Jag gillar att prata om det ibland, just för att fantisera ihop och sånt där. Det är avslappnande på nåt sätt, att bara drömma iväg tillsammans. =) Vi kollade på nån film som hette District 9 eller nånting sånt, och den var jättedålig! Onödigt köp enligt mig, och tror inte Erik var så förtjust i den heller..

Klockan är bara nio och jag har lite kvar av läxan som sagt så den ska jag läsa härnäst, men vad ska jag mer göra?! Det är jättelång tid tills simhallen öppnar! =/ Men något ska jag väl komma på tror jag! Vad händer annars i veckan då?

Måndag/Idag; Läxan, simma 12.30, och kanske baka lite till mitt kalas.
Tisdag; Komma på frågor till skolan jag kan ställa, samt simma antingen 12.30 eller 13.00, Baka till kalaset.
Onsdag; Skola hela dagen, Umgås med Johanna på kvällen(inte bestämt än men troligen blir det så)
Torsdag; Simma 06.30, Frukost i skolan och sen skola hela dagen.
Fredag; Simma 06.30, Baka, Eventuellt städa, Nellie fyller 1 år så ska slå in presenterna med.
Lördag; Då ska vi iväg på kalas för lilla Nellie klockan 14.00.
Söndag; Storhandla, sen inga planer.

Så ser veckan ut i stort sett, på torsdag kan vi få tillbaka hemtentan med, hoppas på det, och jag hoppas också att det gått bra =) Det blir bra i vilket fall =)

Jag kan verkligen inte tänka mig att lilla Nellie fyller hela 1 år på fredag, det är så sjukt! Minns så väl när Johanna var gravid med den där stora magen, och när vi hälsade på första gången efter födseln, hur liten hon var. Jag vågade knappt röra mig när jag höll henne just för att hon var så liten! Idag är hon en stor flicka, går själv och busar och har sig. Det är sjukt vad tiden går fort egentligen! Tycker inte ni det med? =)

Hoppas ni får en bra dag idag =)

2010-02-07
 17:28:46

Söndag 7 februari

Idag har det varit en lugn dag, vi låg kvar i sängen i nästan en timme i morse och bara mös och pratade! Underbar start på dagen helt enkelt. När vi gått upp åkte vi till Ica direkt och storhandlade för veckan som kommer, och handlade frukost som vi åt när vi kom hem.
Sen har vi tagit det väldigt lugnt hela dagen, vilket har varit jätteskönt!

Imorgon blir det att baka, och att vara i badhuset.. Kanske kan bli 3 km imorn =) Återstår att se, simmade ju 2,5 km i måndags =)
2010-02-06
 19:59:57

Klassfest.

Det vankas tydligen klassfest snart.. Måste bestämma mig tills på tisdag stod det i mailet.. Det är i Linköping och vet inte riktigt om jag ska vara med än eller inte.. Återstår att se =)

Erik kom hem tidigt idag, så behöver inte nämna hur det gick i fotbollen. Men vi båda har varit så otroligt sega så vi köpte hem pizza och kollade på film, och sen har vi myst hela kvällen! Underbart! =)
Ikväll blir det nog tidigt i säng, jag är megatrött och hoppas på att få sova ut imorgon. Imorgon vankas det även veckohandling, tänkte köpa hem lite frukt så jag kan göra smoothie. Är grymt sugen på det måste jag säga =)

Annars imorgon ska vi ta det lugnt.. Blir nog att läsa lite på läxan med så jag kan skriva massor med frågor och fråga ut mr Erland på onsdag.

Tänkte fråga om det är många av er läsare som är insatta i detta gällande världsekonomin och krisen? Läser ju boken Growing up Bin Laden, där Osama bin Ladens första fru och fjärde son berättar om livet med honom. Och när Omar, som sonen heter, var yngre hade Osama tydligen sagt,
"För att skada Amerika så behöver man inte använda sig av vapen eller krig. Man kan ge sig på världsekonomin, för det ger en större skada."

Jag vet inte, men jag funderar nästan på om världsekonomin är nån sorts av ett outtalat terrordåd.. Vad tror ni? Kan man påverka ekonomin så pass som han sa till Omar?
2010-02-06
 08:59:16

Sanningen kommer alltid fram..

Sanningen kommer alltid fram, var så säkra på det. Alla skandaler, bråk, otrohetsaffärer, allt kommer alltid fram, förr eller senare, och så är det med alla människor! Det finns inga hemligheter som följer med i graven.

Det finns speciella människor, som bara måste förstöra för andra, kränka andra för att själva känna sig värdiga. Det finns ingen annan förklaring, till varför såna här människor gör som de gör, inte mer än att de är patetiska, och inte värda ett skit, och ja framför allt så är de OLYCKLIGA, och tål därför inte att andra är lyckliga, eller att de har en annan uppfattning än dem själva.

Alla har såna omkring sig, jag har det i min släkt, därav har jag valt att inte ha kontakt med min släkt till exempel.
Kära läsare jag tänkte ge er ett litet uppdrag att lösa åt mig, för jag har ingen aning om hur jag ska göra detta. Det är så här att dessa två personer har jag sagt upp kontakten med, för jag vill inte ha med dem att göra överhuvudtaget. Spärrat dem på alla exempelvis Facebook och så där för att slippa dem, och för att de ska slippa mig. Detta innebär att jag ser ingenting av det de skriver, eller nåt om dem alls, och vice versa. Jag läser inte ens hennes blogg, har lagt allt om dem bakom mig, (Innan gjorde jag allt för att det skulle funka mellan oss, men det ville tydligen inte dem så det förstörde allt gång på gång, därav valde jag att inte ha kontakt med dem). Men ändå så får jag kommentarer anonyma och grejer, men igår så fick jag en kommentar av honom, och har ett ip-nummer att jämföra med, och det numret var VÄLDIGT bekant om vi säger så. Det har till och med gått så långt att min sambo har sagt en hel del om dem båda som jag aldrig trodde kunde komma ur hans mun. Igår var han så förbannad att jag inte visste vad han skulle ta sig till.
Sen påstår den ena att jag inte får skriva om vad jag vill, att jag inte får yttra mig om vissa saker, såvitt jag vet har Sverige yttrandefrihet och man får säga vad man vill säga. Och har jag en åsikt om något så löjligt  som en fotbollscup så får jag säga det, värre är det med saker som kanske presidenten, kungafamiljen eller något annat som man kan tolka och diskutera hur mycket som helst om!(löjlig menar jag i jämförande med viktigare saker som nämnt) Men saken är iaf att de ALDRIG låter oss vara ifred, utan försöker förstöra hela tiden.

Så er uppgift är:
Kan ni förklara varför dessa människor, trots att jag tagit avstånd helt och hållet inte lämnar mig ifred. Att de hela tiden måste förstöra allt? Tål de inte att andra har det jättebra och är jättelyckliga så det måste försöka förstöra det? Eller vad tror ni? Är de helt enkelt så patetiska att de inte fattar? Jag har redan min uppfattning och den tänker jag inte avslöja här det är min åsikt. Men jag vill gärna höra era åsikter och framförallt tankar om detta, ni är ändå så pass många som läser här varje dag, så jag kan tänka mig att ni har mycket att berätta.
Ska vi säga att ni har en vecka på er? Från och med idag? Sen ska vi summera ihop det här en gång för alla. =)

2010-02-05
 20:29:48

En jävla sak ska du ha klart för dig

DIN LILLA *************************
Jag skriver om vad fan jag vill, när jag vill och skiter i dig och din familj! Du har inget att säga till om här! Du är den enda som "reagerat" Erik bryr sig inte. Skiter totalt i dig och dina tankar om mig, du betyder mindre än inget för mig!! Så kom inte och säg vad jag ska och inte ska göra, lilla Kalle.
2010-02-03
 20:53:32

Onsdag kväll

Har nyss läst igenom de 74 sidor vi fick i läxa idag tills imorn, det var inte så farligt ändå utan gick på drygt en och en halv timme så det är skönt att det är över =) En rolig och intressant kurs, men grejen är att man måste öppna käften för att bli godkänd, han betygsätter nämligen ens aktivitet på lektionen så nu måste jag verkligen sätta mig själv på prov, öka mitt självförtroende jättemycket. Kan vara så att det skrämmer mig, att jag måste sätta mig själv på prov och göra något jag egentligen hatar. Kanske är därför allt brast för mig idag? Men Erik är helt otrolig, han kramar om mig och berättar hela tiden hur underbar och bra jag är, påpekar hur mycket postivt det är med mig och vad jag gör för honom, Johanna och alla andra. Han är så underbar, han tar verkligen hand om mig och visar hur mycket han älskar mig varje dag. <3

Det är en sak som är komisk jag har inte uppdaterat på jättelänge, och ändå är ni hur många som helst som är inne och kollar, och då menar jag inte tt tjugotal, ett trettiotal eller ett fyrtiotal utan ett sextio-sjuttiotal varje dag! Vilka är ni som är inne och kollar? Jättekul att ni gör det btw ;)
Jag är säker på att en av er är en av de mest patetiska människor jag vet om. Du har säkert hittat hit du med. Men jag skiter i dig, du förtjänar inte något enligt mig och vet du vad? I'm better than you! Känn dig träffad!!! =)

Idag föreslog Erik att på fredag efter skola och jobb ska vi ha lite kul, kanske åka till Funhouse och spela lite eller nåt, bara umgås och ha kul helt enkelt! Sånt som gör vardagen roligare och det säger jag inte nej till =)

Imorn ringer klockan tidigt, ska vara i badhuset klockan halv sju för att simma 1,5 km innan jag drar iväg till skolan för frukost och en dag med projektledning.

I helgen ska Erik spela cup med fotbollen, men han liksom jag hoppas på att de inte går vidare för jag vill gärna ha hem honom! =) Och han känner inte för att gå vidare alls, han tycker det är för segt att vänta massa timmar för att spela igen, vilket är förståeligt!

Förresten sa en vän till mig en riktigt bra sak igår "Tänk en extra gång innan ni säger ordet toffel era olyckliga as!" Hon har så rätt, om nån säger att nån är en toffel så är de bara olyckliga och patetiska och avundsjuka för de har inte nåt som är i närheten av det man har! Skönt att veta att fler än jag tycker det!
2010-02-03
 07:31:18

Onsdag 3/2

Idag ska jag till skolan äntligen! Har varit för mycket ledighet nu så jag blir knäpp! Hoppas det nya ämnet som drar igång idag är roligt och intressant så man lägger mycket tid på det.
I måndags simmade jag 2,5 km och var helt slut, igår simmade jag 1,5 km. Imorn är det simning innan skolan som gäller och likaså fredag. Blir nog kanon =)

Igår firade jag och Erik två och ett halvt år tillsammans! och det blir bara bättre och bättre! =) Och snart har vi bott ihop i två år, första juni för att vara mer exakt! =)

Nu ska jag göra mig iordning!
2010-02-01
 10:59:00

Länge sen..

Helgen har varit jättebra måste jag säga, i lördags träffade jag Johanna och hennes syster med barn, var väldigt trevligt måste jag säga, fikade lite, gick på stan och pratade. På kvällen bjöd Eriks föräldrar på middag på restaurang vilket var mycket trevligt, dock gade personalen väldigt svårt med att få rätt rätter och så där. Men det gick tillslut ändå!
Förra veckan blev det simning fyra gånger och idag ska jag iväg vid halv ett igen, fast själv.. Mamma ligger hemma i ryggskott så blir kanske något längre än en kilometers simning idag, beroende på hur mycket folk det är och sådär.

Sen idag vet jag inte vad jag ska göra, imorn ska jag vara i simhallen redan halv sju igen, trots skolfri dag, men har skola på onsdag så lika bra att inte sova bort hela dagen.. På torsdag och fredag ska jag simma halv sju med, för då har jag skola så då får vi se hur stressigt det blir, men jag tror inte det ska bli några som helst problem. Jag får äta frukost i skolan helt enkelt så jag kan stressa mindre. =)

Hemtentan lämnades in i fredags, jag är aningen osäker men vi får se helt enkelt. Sen var jag och Erik på Funhouse och spelade spel och hade jättekul! Han är underbar!

Vad händer för er i veckan?