2009-11-22
 18:33:05

Jag vet inte längre..

Jag har på nåt sätt tappat bort mej själv.. Det är precis som om jag inte känner mej själv längre. Varje gång jag ser nåt väldigt glatt eller nåt lite ledsamt på TV så börjar jag lipa direkt. Känner mej ensam, när jag är med familj, med sambon och med vänner. När jag sitter mitt i klassen med massor som gillar mej, så känner jag mej ensammast och framförallt dummast.
Jag känner det som om jag inte förstår nånting längre. Försöker men så fort jag försöker så känns det som jag bara dumförklarar mej själv! Jag har ingen tro på mej själv, ingen tillit. Jag klarar ingenting är en vanlig tanke jag ofta har numera.
Jag har vart otroligt nere det sista, jag vet inte varför, haft häftiga humlrsvängningar och dessutom har jag haft världens problem om kvällarna med min mage, spydde i princip varenda kväll, kramper i magen och svullnad så jag såg ut att vara i 8e månaden..
Jag var säker på att jag var gravid men det fick jag under veckan veta att så är inte alls fallet. STOR lättnad enligt sambo, men jag är inte jättelättad, jag är väldigt besviken, och lite lättad.. Barn nu mitt i skolan skulle funka, men skulle bli jobbigt..

Imorn ska jag adventspynta i alla fall.. Ska inte träna imorn, ska inte plugga föräns lägenheten är klar. Jag ska ta en sån där dag, men hög julmusik och gå och dona hela dagen lång. Jag tror jag behöver det.. Måste hitta mej själv igen..

Jag har även börjat ifrågasätta sambo, med frågor som vad fan han egentligen ser i mej, han måste tycka jag är ful, dum äcklig, vidrig och ja allt! Jag känner att jag inte förtjänar nånting längre.. Depression? Jag vet inte.. Nåt är det och jag måste ta mej ur detta, och jag måste verkligen fokusera på skolan och lyckas ta mej igenom denna kursen, just nu får jag magsår av att bara tänka på kursen.. Så jag måste försöka göra mitt bästa!

Hoppas ni förstår! Och jag hoppas jag får min design snart.. Jag mår helt enkelt mycket dåligt, och känner nästan att livslusten är borta helt och hållet ibland..
2009-11-15
 19:53:24

Ställer mej en fråga..

Hur kan man vara avundsjuk på en människa, som man hatar och föraktar så i i helvete??

2009-11-08
 10:17:18

Söndag..

Hej på er!

Gud vad länge sen! Har haft massor för mej så har inte riktigt haft tid för bloggen! I fredags var det Företagsekonomi hela långa dagen.. Var en lång dag, så jag ska fortsätta lite idag tänkte jag.. Imorn blir det lite plugg med inför fredagens föreläsning.

Igår firade vi sambons syskonbarn som fyllde tre, blev middag; fläskfilé med basilika och timjansås. Var rätt gott faktiskt, sen blev det tårta. Blev en massa timmar där ute igår, men det var trevligt =)

På kvällen igår kollade vi på Schindlers list, jag mår alltid så dåligt efter att ha kollat på den, fy fan vad hemskt det är egentligen! Man kan bara be till högre makter att nåt sånt aldrig händer igen.

Förresten kommer det ske lite ändringar i bloggen snart! Har vunnit en design så det ska bli jättekul att få lite ordning på bloggen tycker jag =)

På tisdagmorgon åker vi mot Stockholm! =) Det blir roligt.
Vad hittar ni på idag?? =)
2009-11-04
 08:24:07

Blåst!

Om man läser nyheterna säger de att vintern är kommen till Sverige. Kallt är det ute, och blåste som bara attan! Dom varnar för snö idag och inatt, så imorgon kanske det ligger lite vitt utanför, jag hoppas. Jag älskar vintern! Och varje morgon jag vaknat och sett att det inte legat nån snö utanför så har jag blivit besviken..

De senaste dagarna vet jag inte vad som har vart fel.. Om dagarna har jag mått hur bra som helst, men kvällarna har min mage svullnat upp till många fler storlekar än normalt, jag har sett gravid ut i minst 7e månaden! Sen har jag spytt med.. Men dagarna har jag mått hur bra som helst! Jag fattar ingenting.. Är trött på min mage, men har ingen lust att gå till läkarn heller, sist jag gjorde det sa dom bara åt mej att äta yoghurt som är bra för magen, och det har inte hjälp kan jag säga.. Vi får väl se..

Idag ska jag träna en sväng vid strax efter elva, sen vet jag inte, måste iaf ha maten klar strax efter fyra då sambon kommer hem igen, och ska träna ikväll, dvs blir borta hela jävla kvällen, likaså på söndagar.. Jag behöver inte säga att jag avskyr deras vinterträning va?!
Annars vet jag inte vad jag ska göra idag.. Har inget skolarbete som ska göras heller så..

Kanske leka ihop en egen design? Får se lite vad jag ska göra..
Vad har ni för er idag??

2009-11-04
 08:03:54

Designtävling hos photoshopsbloggen!

Jag är med och tävlar om denna designen hos Bilja och Tess!



Det enda du behöver göra är att lägga till dem på bloglovin och sen länka dom, och lägga en kommentar på deras blogg =)

2009-11-04
 07:26:29

Lista för killar.. Tjejer lägg upp denna =)

2009-11-02
 15:08:59

Bebisgrejer!

Nog för att det är några år kvar, men idag tog mamma med mej på ett utförsäljningsställe här i stan och där hittade vi lite smått och gott! Hem med mej tack vare min söta mor fick jag juletiketter, en fin ram, julklapp till mormor och två fina bebismössor med Nalle Puh! =) En blå och en rosa med vita ränder. Så underbart söta!
Jag har ett flertal gånger stått och hållt några söta barnkläder men inte köpt dem och ångrat mej! Men idag köpte jag mössorna för jag visste att jag skulle ångra mej! Men jag har bestämt att hittar jag nåt söt som inte kostar nåt speciellt ska jag köpa det och lägga det i en liten låda och börja spara =) Tycker det kan vara mysigt även om det är några år kvar tills vi ska ha små bebisar här hemma!

Jag är nöjd iaf!

Dagen idag har vart lugn och nu ska jag renskriva lite föreläsningsanteckningar. Vad gör ni? =)

2009-11-02
 14:42:06

En dagens tack!

Frukost: Mjölk och grova mackor med ost och korv, samt en aktivia.
Dagens Outfit: Morgonrock (morgonen) nu leggings och tunika.
Humör: Fundersam och lite seg.
Gjort: Duschat, ätit, handlat med mamma och umgåtts med Johanna.
Planer: Skriva rent anteckningar och mysa med älskling, om han inte har andra planer
Lunch: Potatisgratäng och skinka.
Läser: Ingenting.
Bästa: Att jag har det så bra som jag har det.
Middag: Spaghetti och köttfärssås.
Väder: Grått och kallt, blir INTE förvånad om första snön kommer idag!
TV-program: Ingen aning faktiskt.
Tänkvärda: Ta vara på familj och vänner.
Kom-i-håg: Inget för stunden.