♥ Så otroligt jävla korkat!

Tänk att vissa gång på gång ska visa hur jävla korkade och dumma de är! För ett tag sen var en stor nyhet att en 23-årig kille i Landskrona slagit ner ett äldre par, varav den 78-åriga kvinnan dött av sina skador. Det är det väl ingen som missat.
Men nu helt plötsligt står massor av människor och försöker hitta andra orsaker till varför hon dog. Det senaste jag läste var att det var en hjärninfarkt hon dog av, och att detta skulle kunna lindra straffet för den 23- årige killen som gjorde detta. Ni kan läsa artikeln HÄR.

Varför ska han ha ett lindrigare straff för?! Såna människor som honom ska spärras in, för de är psykiskt ostabila! Spärra in honom och låt honom aldrig mer komma ut!
Han slog ändå ner ett äldre par, och så gör man inte. Man slåss inte, det är bara fult och fegt. Han får helt enkelt stå för det han gjort, och ta sitt ansvar.
Att ta ansvar verkar vara nåt som inte finns med i vår generation eller? Inga verkar ta ansvar längre, det kvittar när man tittar i tidningarna så står det bara en massa skit. Tänk att folk är så otroligt korkade!

Men en sak, om han får lindrigare straff för detta så är det inte första gången som folk visar sig så kolossalt dumma i huvudet, nån gång måste det fan sluta!


Kommentarer

Lämna din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (syns inte)

Länk till din hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0