Onsdag kväll

Har nyss läst igenom de 74 sidor vi fick i läxa idag tills imorn, det var inte så farligt ändå utan gick på drygt en och en halv timme så det är skönt att det är över =) En rolig och intressant kurs, men grejen är att man måste öppna käften för att bli godkänd, han betygsätter nämligen ens aktivitet på lektionen så nu måste jag verkligen sätta mig själv på prov, öka mitt självförtroende jättemycket. Kan vara så att det skrämmer mig, att jag måste sätta mig själv på prov och göra något jag egentligen hatar. Kanske är därför allt brast för mig idag? Men Erik är helt otrolig, han kramar om mig och berättar hela tiden hur underbar och bra jag är, påpekar hur mycket postivt det är med mig och vad jag gör för honom, Johanna och alla andra. Han är så underbar, han tar verkligen hand om mig och visar hur mycket han älskar mig varje dag. <3

Det är en sak som är komisk jag har inte uppdaterat på jättelänge, och ändå är ni hur många som helst som är inne och kollar, och då menar jag inte tt tjugotal, ett trettiotal eller ett fyrtiotal utan ett sextio-sjuttiotal varje dag! Vilka är ni som är inne och kollar? Jättekul att ni gör det btw ;)
Jag är säker på att en av er är en av de mest patetiska människor jag vet om. Du har säkert hittat hit du med. Men jag skiter i dig, du förtjänar inte något enligt mig och vet du vad? I'm better than you! Känn dig träffad!!! =)

Idag föreslog Erik att på fredag efter skola och jobb ska vi ha lite kul, kanske åka till Funhouse och spela lite eller nåt, bara umgås och ha kul helt enkelt! Sånt som gör vardagen roligare och det säger jag inte nej till =)

Imorn ringer klockan tidigt, ska vara i badhuset klockan halv sju för att simma 1,5 km innan jag drar iväg till skolan för frukost och en dag med projektledning.

I helgen ska Erik spela cup med fotbollen, men han liksom jag hoppas på att de inte går vidare för jag vill gärna ha hem honom! =) Och han känner inte för att gå vidare alls, han tycker det är för segt att vänta massa timmar för att spela igen, vilket är förståeligt!

Förresten sa en vän till mig en riktigt bra sak igår "Tänk en extra gång innan ni säger ordet toffel era olyckliga as!" Hon har så rätt, om nån säger att nån är en toffel så är de bara olyckliga och patetiska och avundsjuka för de har inte nåt som är i närheten av det man har! Skönt att veta att fler än jag tycker det!

Kommentarer
Postat av: Anonym

LÄS DEN NYA SKVALLER BLOGGEN som håller dig uppdaterad hela tiden. Nytt och fräscht skvaller hela tiden.



Jag vet att du inte kan låta bli att klicka in ;)

http://lovegossips.blogg.se

http://lovegossips.blogg.se

http://lovegossips.blogg.se

http://lovegossips.blogg.se

http://lovegossips.blogg.se

http://lovegossips.blogg.se

http://lovegossips.blogg.se

http://lovegossips.blogg.se

http://lovegossips.blogg.se

http://lovegossips.blogg.se

2010-02-04 @ 05:41:52
Postat av: Julia

Heej vilken fin blogg:)

Tänkte tipsa dig om: http://gratisbio.se/?RecruiterID=270075

Om du inte har hört det innan så kan man bli medlem på länken ovan helt gratis! Samla poäng genom erbjudanden, finns gratis erbjudanden! När du sedan fått ihop lite poäng kan du byta de mot pressentkort på tex. Kicks, Nelly.com, välj bland massor av affärer! Låter detta inte för bra för att vara sant? Bli medlem idag :) Skit lätt att samla poäng.



<3

2010-02-04 @ 18:31:35
URL: http://juliaswalander.blogg.se/

Lämna din kommentar här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (syns inte)

Länk till din hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0